TomTom Go Navigation вече е достъпна в AppGallery на Huawei

Смартфоните на Huawei без достъп до услугите на Google останаха без едно от най-добрите приложения за навигация (Google Maps), но днес в AppGallery вече се предлага добра алтернатива, макар и платена. Става въпрос за приложението TomTom Go Navigation, чиито създатели обявиха, че то вече е налично в App Store, Google Play и AppGallery на Huawei. 

Новината, че популярната навигация на TomTom влиза в AppGallery, не е изненада, защото се знаеше, че това ще се случи още преди месеци. Приложението е алтернатива на друга популярна навигация – HERE WeGo, която досега вероятно са ползвали повечето собственици на смартфон Huawei. А нищо чудно и занапред да продължат да използват като предпочитана. 

TomTom Go Navigation предлага детайлни 3D карти, които могат да се свалят на телефона и не изискват интернет връзка при навигация. Освен това се предлага информация за трафика, предупреждения за следящи за скоростта камери, насоки за правилната лента според маршрута и т.н. 

TomTom GO Navigation се предлага безплатно за 30-дневен тест, след което можете да се абонирате за него срещу 12.99 евро за година, 8.99 евро за шест месеца или 1.99 евро за месец.

Линк: https://appgallery7.huawei.com/#/app/C102075881


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар