„Tруженички“ с уникални промоции в пандемията

Пандемията не спира да развива проявите на гъвкавост и изобретателност при предприемчивите люде. Оказа се, че фетишите набират скорост в изолацията, в сайтовете за продажба в нета пък се появиха какви ли не интересни стоки, свързани с борбата с вируса – от лечебни лепенки до предпазващи прахосмукачки.

Справка показа, че пазарът на жива плът и масажи също се е видоизменил с цел хем да оцелее, хем да задоволи все по-странните желания на клиентите, събудени от дългия престой между четирите стени вкъщи, пише „Марица“. В интернет пространството буквално прелива от обяви за масажи с щастлив край в региона с нова екстра – посещение в дома на палавника.

Масово хората в изолация се възползват от тази услуга, която е и перфектно прикритие и за дамите, замесени в нелегалния еротичен бизнес, съобщават запознати. Надпреварата между дамите, предлагащи освобождаване и сладко облекчение, е ожесточена. Изкушават с всевъзможни екстри, с по-ниски цени, с намесата на секс играчки, дори с празнични промоции. „Ела при мен да се потопим в магията на еротичните масажи, топлата вода, чаша вино или уиски с пура и само нашите влажни тела. Докосни се до мен, а аз ще изпълня и най-съкровените ти желания. В еротична и приятна обстановка ще погаля сетивата ти и ще те доведа до върховен екстаз“, така започва една от обявите за еротичен масаж от фина пловдивчанка.

Твоят коментар