Samsung Galaxy Watch Active2 излиза на българския пазар

Samsung обяви, че пуска на българския пазар новия си смартчасовник Galaxy Watch Active2. Моделът ще се предлага в различни размери, материали на изработка и каишки. 

Обявеният на 5 август модел се предлага в два размера – 40 и 44 мм, като има версия от олекотен алуминий с флуореластомерна (FKM) каишка и такава от стомана с кожена каишка. Ще се продават допълнителни цветови опции за каишката и тялото.

Дисплеят при голямата версия е 1.4″ (34 мм) с резолюция 360×360 и Super AMOLED панел, цветен Always On Display и защита Gorilla Glass DX+. По-компактният модел е с 1.2″ (30 мм) дисплей с резолюция 360×360 и Super AMOLED панел, цветен Always On Display и същото защитно стъкло Gorilla Glass DX+ от Corning. 

версията с алуминиево тяло

Galaxy Watch Active2 е водоустойчив на дълбочина до 5ATM, има IP68 сертификат и покрива стандарта MIL-STD-810G. Може да следи и анализира съня, да мери пулса и нивата на стрес, да засича 39 вида спортни активности, от които 7 автоматично.

Galaxy-Watch-Active2 Stainless-Steel-44mm

версията със стоманено тяло и кожена каишка

Часовникът се базира на Tizen OS и идва с интерфейса One UI, като е въведена отново навигация чрез въртящ се пръстен, който обаче е дигитален.

Screenshot 2019-09-12 at 11.19.17

Galaxy Watch Active2 ще се продава от утре, 13 септември, при мобилните оператори и в големите вериги за техника. 


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар