Samsung също може да извади слушалките и зарядното от кутията на следващия си флагман

Въпреки че веднага след анонса на iPhone 12 в мрежата се появиха цял куп шеги от страна на конкуренти на Apple, сред които Xiaomi, Samsung и други, днес излезе информация, че производител номер 1 на смартфони в света също може да извади зарядното и слушалките от следващия си флагман. 

Информацията всъщност не е нова и я чухме за първи път още през юли, когато корейският ETNews съобщи, че през 2021 г. някои топмодели на Samsung ще се продават без зарядно в кутията. 

Сега същите слухове се завъртяха повторно в мрежата, като дори се очаква и слушалките да бъдат премахнати от търговския комплект на следващия флагман от Samsung (Galaxy S21).

Разбира се, идеята зад това решение е производителят да спести сериозни разходи не само за производството на самите аксесоари, но и от опаковките на кутиите, както и от транспорта им. 

Дали тези слухове ще се окажат истина и дали смартфон без зарядно и слушалки ще бъде новата реалност и за Samsung още с модела им Galaxy S21, очакван през януари на 2021 г., предстои да разберем. 

Междувременно, само преди няколко дни, часове след премиерата на iPhone 12, които са първите смартфони без споменатите аксесоари в кутията си, южнокорейците побързаха да се пошегуват с конкуренцията и споделиха по-горното изображение в социалните си мрежи. 


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар