OnePlus обяви кои смартфони ще обнови до Android 11/OxygenOS 11

OnePlus обяви с публикация в официалния си блог кои смартфони и кога планира да актуализира до Android 11 и фирмения им интерфейс OxygenOS 11. Компанията беше сред първите със смартфон на пазара, който върви директно под новия Android 11 – OnePlus 8T. 

OnePlus 8T и моделите OnePlus 8 и 8 Pro вече използват Android 11, но се оказва, че скоро ъпдейтът ще бъде пуснат и за OnePlus Nord. 

Android Authority припомня, че Nord беше актуализиран до Oxygen OS 10.5.10 миналата седмица, а сега предстои да получи и бета версия на Android 11. Не е ясно кога ще бъде пусната финална версия на софтуера.

OnePlus 7 и 7T също ще бъдат обновени до Android 11/OxygenOS 11, но при тях има забавяне заради проблем и в момента производителят работи съвместно с Qualcomm, за да го разреши. Софтуерът се тества в затворена бета и актуализацията се очаква съвсем скоро.

Колкото до OnePlus 6, OnePlus 6T и новите модели от среден клас OnePlus Nord N10 5G и OnePlus Nord N100 – за тях OnePlus също дава надежда, но казва само, че скоро ще обяви подробности.


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар