Motorola One Hyper ще предлага 64 МР основна и 32 МР изскачаща селфи камера

Следващата седмица Motorola ще представи още един смартфон в серията Motorola One, който ще предлага изскачаща селфи камера. Въпросният Motorola One Hyper ще впечатлява и с доста висока резолюция на сензора в основната камера – цели 64 МР. 

Motorola One Hyper изглежда ще бъде представен официално на 3 декември в Бразилия, който е традиционно силен и ключов пазар за компанията. 

От поканата става ясно, че устройството ще има изскачаща отгоре селфи камера, каквато имат вече цял куп модели, включително Huawei P Smart Z, Xiaomi Mi 9T и други. Въпросната камера за автопортрети ще използва 32 МР сензор. 

Основната камера пък ще бъде двойна и ще залага на 64 МР основен сензор – най-високата резолюция за камера в смартфон Motorola досега. Вторият сензор ще бъде 8 МР и ще служи само за измерване дълбочината в кадъра, така че няма да предлага някакво разнообразие в снимките.  

За останалите характеристики на модела се говори, че ще включват 6.39″ дисплей с IPS LCD панел и Full HD+ резолюция, чипсет от среден клас Snapdragon 675, 4 GB RAM и 128 GB вградена памет. 

Източник – цък.


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар