Motorola подготвя още една премиера за 7 юли

От началото на 2020-а Motorola вече представи цял куп нови смартфони, но това далеч не е всичко за портфолиото им тази година. Компанията разпространи официално съобщение, с което обяви, че готви още една премиера за 7 юли. 

От изображението „Save the date“ не става ясно какво да очакваме, но в мрежата има достатъчно подсказки какво планира притежаваната от Lenovo компания. 

Една от възможностите е на 7 юли да бъде представен Motorola Edge Lite, който ще бъде третият член на новата серия смартфони, позициониран по-ниско от Edge+ и Edge. 

Според слуховете Motorola Edge Lite ще бъде най-достъпният 5G смартфон на компанията, като очакваната му цена е под 400 евро. 

За спецификациите му се говори, че ще включват 6.7″ OLED дисплей с Full HD+ резолюция и 90 Hz опреснителна честота, само че без силните извивки, които познаваме от Edge+ и Edge. Чипсетът ще бъде Snapdragon 765, допълнен от 4/6 GB RAM, 64/128 GB вградена памет и 4800 mAh батерия.

Основната камера щяла да бъде с 48 МР главен сензор + 16 МР + 8 МР + 5 МР, а предната ще бъде изрязана в екрана двойна камера с 8 МР + 2 МР сензори.

Анонсът е насрочен за 16 часа българско време. 


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар