JerryRigEverything: Galaxy Z Flip е най-устойчивият сгъваем смартфон, но дисплеят му не е стъклен

След унищожителния тест на Motorola RAZR в ръцете на @JerryRigEverything, време е за още един смартфон със сгъваем дисплей да премине неговите тестове за устойчивост. Този път на фокус е Galaxy Z Flip на Samsung, който дебютира тази седмица и за който производителят казва, че е първият такъв модел с фин слой стъклено покритие върху дисплея. 

В тестовете си YouTube-ърът @JerryRigEverything казва, че финият слой, който покрива екрана обаче не е стъкло или поне няма свойствата на такова, защото се драска лесно – също като сгъваемите смартфони с пластмасови екрани. 

Според Джери Samsung не бива да нарича дисплея на Galaxy Z Flip стъклен.

От друга страна новият сгъваем смартфон на корейците получава и няколко ценни похвали, особено за новата си панта с почистващи я от прах власинки.

Като цяло заключението е, че това е най-устойчивият смартфон със сгъваем дисплей досега, но по всяка вероятност тази технология тепърва предстои да се развива и усъвършенства и това е само началото. 

След това видео вероятно ще получим официално глобално становище от Samsung по въпроса с покритието на основния дисплей на Galaxy Z Flip.


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар