iPhone 12 Pro и iPhone 12 идват в България на 30 октомври, iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 mini – на по-късен етап

Няколко часа след официалното им представяне в Калифорния българските мобилни оператори обявиха кога ще предлагат новите смартфони на Apple. А1 и Теленор пуснаха своите прессъобщения преди минути, от които стана ясно, че премиерата на първите модели iPhone 12 в България ще се състои само седмица след тази на най-големите пазари. 

iPhone 12 и iPhone 12 Pro, които имат 6.1-инчови дисплеи, но са позиционирани в различни ценови категории – съответно 876 и 1120 евро – ще бъдат първи на пазара, както и в останалата част на света. Предварителните поръчки за тях започват на 23 октомври, а продажбите – седмица по-късно, на 30 октомври. 

iPhone 12 mini (778 евро) и най-големият и скъп в четворката iPhone 12 Pro Max (1217 евро) също ще се продават у нас, но на по-късен етап, казват от операторите, без да посочват точна дата. Тя обаче би следвало да е седмица след премиерата им в САЩ, а това означава към 30 ноември. 

От VIVACOM също потвърдиха за nixanbal.com, че ще продават новите смартфони на Apple. Припомням ви, че операторът подписа официално споразумение с компанията по-рано тази година. 

Цените, посочени в eвро, са в немския Apple Store


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар