Huawei представи Watch GT 2 Pro, Watch Fit, безжични слушалки FreeBuds Pro и лаптопите Matebook X и Matebook 14

На провеждащата се тази седмица конференция за разработчици Huawei представи не само новата си операционна система HarmonyOS 2.0, но и цял куп нови продукти. Сред устройствата няма нито един нов смартфон, но пък дебютираха смартчасовниците Watch GT 2 Pro и Watch Fit, слушалките FreeBuds Pro и FreeLace Pro, както и два нови лаптопа – Matebook X и Matebook 14. 

Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro е най-високо позиционираният смартчасовник на компанията до момента, който идва и с усъвършенстван дизайн и премиум материали. Моделът има защитен от сапфир кристал дисплей, титаниев корпус и керамичен гръб. 

Дисплеят е 1.39″ OLED с резолюция 454х454 пиксела, животът на батерията е до 2 седмици, а може би най-важното подобрение е възможността за безжично зареждане, каквато липсваше при предишните смартчасовници на Huawei.  

Watch GT 2 Pro може да измерва пулса, кислородното насищане на кръвта, нивото на стрес и качеството на съня, като предоставя анализ и съвети на база данните.

Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit

Watch Fit всъщност беше представена на някои пазари още преди дни, като това е опростена версия на смартчасовник с правоъгълен 1.64″ AMOLED дисплей, GPS, защита от вода и възможност за следене на най-различни видове спорт и активни дейности. Батерията осигурява до 10 дни живот с едно зареждане, за 5 минути можете да го заредите за 1 ден стандартна употреба.

Huawei Matebook X и Matebook 14

Huawei MateBook X

Новите лаптопи на Huawei са Matebook X и Matebook 14. 

MateBook X тежи 1 кг и e с профил от 13.6 мм в най-дебелата си част, като габаритите му го правят по-малък от лист във формат А4. Той идва с 3K Infinite FullView сензорен дисплей с много тънки рамки, Wi-Fi 6, 26% по-голям тъчпад спрямо предишното поколение, звукова система с 4 високоговорителя и Intel Core процесор от 10-о поколение. 

Производителят посочва, че лаптопът е базиран на разпределената технология на Huawei, с което предлага още по-лесна и интуитивна функция за сдвояване със смартфон. Потребителите на смартфони на Huawei също могат да използват функцията Instant Hotspot, за да свържат лаптопа към интернет.

Новият Matebook 14 пък е базиран на AMD Ryzen 4000 H Series и разполага с 2К Huawei FullView Display и Multiscreen Collaboration.

Huawei FreeBuds Pro и FreeLace Pro

Huawei FreeBuds Pro

В графа слушалки Huawei представи новия си модел FreeBuds Pro, който има вдъхновен от AidPods Pro дизайн и поддържа интелигентно динамично шумопотискане. Това означава, че с интегрирано хардуерно и софтуерно решение, слушалките идентифицират вида на околния шум и превключват между три профила – General, Cosy и Ultimate, за да предложат оптимално ниво на шумопотискането.

FREEBUDSPRO CARBONBLACK 09

FreeBuds Pro са първият аудио продукт на Huawei с водещия в индустрията рейтинг за шумопотискане от 40 dB, обясниха от компанията. 

Слушалките предлагат и контрол с жестове – чрез плъзгане или потупване върху правоъгълната основа на слушалката.

Huawei FreeLace Pro

Днес Huawei представи и модела FreeLace Pro, който има 14 мм динамични драйвери от алуминиево-магнезиева сплав и шумопотискане с рейтинг 40dB. Поддържа се бързо зареждане и за 5 минути слушалките получават заряд за пет часа слушане на музика. Пълното им зареждане предлага използване през целия ден. 

Очаквайте скоро информация кога и на какви цени ще се появят тези продукти в България. 


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар