73-ят тираж на Български спортен тотализатор е с три милионни джакпота

73-ят тираж на Български спортен тотализатор е забележителен с три джакпота, които се измерват в милиони. Първият се намира в безспорния фаворит, играта „6 от 49“ и се очаква да достигне 2 700 000 лева. Отлично се представя и джакпотът в играта „6 от 42“, който за тиража в четвъртък ще достигне прогнозна сума до 1 150 000 лева. Печалби до 3 000 000 лева са заредени в играта „Тото 2 – Зодиак“. Всеки може да си представи, какво би направил, ако спечели няколко милиона, а по-малко от три лева са достатъчни да се заложи общо и в трите игри. Това съобщиха от пресцентъра на БСТ.

Български спортен тотализатор продължава да следва тенденцията редовно да раздава и допълнителни печалби, които на са обвързани с допълнителен залог. След като 33-ма късметлии спечелиха ваучери за спортни стоки, всеки на стойност 300 лева от кампанията „Олимпийски ТОТО приключения“, стартира и най-новата промоционална кампания за Лоялност „Богата есен с Тото клуб“. Кампанията ще продължи до 29.10.2020 година, а в нея ще участват залозите за числовите и моментните лотарийни игри.

Точките, които ще натрупат участниците се събират в персоналните карти Тото клуб, а на 01.11.2020 година ще бъдат изтеглени 10 допълнителни печалби, всяка на стойност 1 000 лева. Всички, които искат да притежават карти Тото клуб, могат да ги получат напълно безплатно във всеки тото пункт, а участниците, които залагат онлайн, директно натрупват своите точки в техния профил.

В случай, че решите да се кандидатирате за тото-милионер, може да го направи в пунктовете на тотализатора или онлайн на www.toto.bg. Крайният срок за осъществяване на това решение е 18:00 часа на 10 септември.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар