Шофьор помете коли и блъсна пешеходка (ВИДЕО+СНИМКИ)

След каскадата той се заключил в колата си

Шофьор мина с колата си през крака на пешеходка, след което помете няколко коли. Случката се разиграла във Варна в ранния следобед във вторник.

Водачът първоначално спрял, за да пресече пострадалата жена, но внезапно решил да потегли, когато тя вече била на платното. На мястото пристигнали полиция и линейка. Ранената пешеходка е откарана в болница.

Според очевидци той е блъснал 7 коли и е бил дрогиран. „Два пъти блъскаше жената, не можем да отървем жената от този идиот. Даде втори път назад, аз изкарах жената. Почна да блъска колата. Даде назад, удари черната кола, после се блъсна в къщите”, разказа Ивайло Михов.

При опит да изяга, мъжът се удра в къщата. Веднага след това на пътя му се оказва Николай Люцканов. „Той тъкмо се беше ударил отзад в една стена, запали и тръгна директно срещу мен в насрещното”, каза Люцканов.

На място пристигат екипи на полицията и на Бърза помощ. При опит за задържането на неадекватния шофьор, той е оказал съпротива, но е задържан от полицията. По случая вече е образувано досъдебно производство. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента.

 

Твоят коментар