Цветомир Паунов: ГЕРБ ще има най-много кметове след частичните местни избори през есента

Тази есен ще има частични местни избори в 24 населени места. ПП ГЕРБ ще има кандидат във всяко населено място и съм сигурен, че ще имаме най-много кметове след вота. Тук трябва да изтъкнем и политиката на правителството на Бойко Борисов да не дели общините по партиен признак. Това е и причината навсякъде да се наблюдава положителна промяна в градската среда и в стандарта на живот. Това заяви административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов в Стрелча, където пред актива на партията представи новия общински ръководител на ГЕРБ Мария Маркова, съобщиха от пресцентъра на партията.

Секретар на местната организация става Иванка Байкова, а в общинското ръководство влизат още Тодор Марински, Мая Кръстева и Енчо Божков. Досегашният председател Дечо Спасов подаде молба за освобождаване по лични причини, но остава в редиците на ГЕРБ и ще работи за каузата като общински съветник. Цветомир Паунов му благодари за всеотдайната работа.

„Новото ръководство на ГЕРБ-Стрелча има пълното ни доверие. Стрелча има нужда от нови хора с нови идеи, които да реализират промяната, а частичните избори са мястото, на което новото ръководство да се разгърне и да покаже как работи“, каза Паунов.

По време на срещата хората споделиха за лошото управление на община Стрелча и за натрупаните проблеми като ремонта на детската градина и липсата на проекти и инвестиции.

Новият общински ръководител на ГЕРБ-Стрелча Мария Маркова увери присъстващите, че ще работи активно за каузата ГЕРБ.

„Добрата работа се върши от добър екип, затова се надявам да изградя добра структура в Стрелча, а също и да привлека млади хора. Само така нещата ще започнат да се случват в нашата община“, категорична бе Маркова.

„Стрелча не заслужава сегашното управление и ГЕРБ може да промени това. За целта е необходимо да мобилизираме всички наши симпатизанти и да сме убедителни по време на кампанията. Трябва да имаме ясен план как да направим живота в Стрелча по-добър“, каза областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар