Цветомир Найденов: Черепа положи много усилия да удуши тотото

Олигархът Васил Божков, който е с 18 обвинения и завлече 700 млн.лв.от хазната, а после се скри в Дубай, е опитал да прилапа и тотото, пише Агенция „Монитор“.

„Черепа положи много усилия да удуши тотото, а после и да го приватизира тази велинградска завалийка. Това написа в профила си във фейсбук основният свидетел срещу обвиняемия Васил Божков – Цветомир Найденов.

„В цяла Европа моментните лотарии са държавен монопол, държавни концесии или нещо подобно. Никъде в света няма възможност частен оператор да организира лотария в конкуренция с лотария организирана от държавата. Та в този ред на мисли, а и в унисон със споровете кой и как е дал възможност дълги години Васил Крумов Божков да си разиграва коня както си иска, нека да се провери КОГА и КАК в Закона за хазарта се появиха тези текстове, че частник може да организира лотарии и тото в България.

То е ясно, че Черепа ги излобира тези промени… въпросът е да се види кой му уйдиса на акъла? Не му стигна времето да фалира и Тотото (а Чери положи огромни усилия да го удуши), а после и да го приватизира… тази велинградска завалийка. Законът на Валери Симеонов за лотариите върна нормалното положение и в България.“, пише Найденов и слага хаштаг #бъдетеизлъгани.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар