Цвети от Expose с фатална роля в „Пътят на честта“

Цвети от  Expose е най-новото попълнение в хитовия сериал „Пътят на честта“.

 

Изпълнителката, призната за една от най-изкушаващите блондинки в българския шоубизнес, влиза в ролята на сладострастната милионерска съпруга Орнела.

 

Сексапилна, елегантна, дръзка, готова да разбие всяко сърце и да заплете още по-силно историята, това е Орнела, професионално пресъздадена от Цветелина Маринова.

 

„В никакъв случай няма да отнема удоволствието на зрителя, издавайки какво ще се случи в епизодите – категорична е нежната половинка от Expose, –  само ще кажа, че моята Орнела е адски интересна личност и се разкъсва между отношенията си с двама мъже.“

 

В сериала героинята е омъжена за атрактивен бизнесмен, изигран от още по-атрактивен актьор. В ролята на мегамилионера в „Пътят на честта“ най-неочаквано влиза  Джуди Халваджиян.

 

Господарят на ефира толкова добре се  превъплъщава в персонажа си, че още отсега започват залозите, че това няма да е последната му роля. 

 

Сериалът няма да е последната изява на екран и за Цвети. Съвсем скоро излиза филмът „Връзкология“, в който тя участва заедно с творческата си половинка Светльо, а Expose ще бъдат част и от големия концерт Disco Stars в НДК на 13 декември.  


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар