Хаджигенов: На 10-и септември носете водни пистолети, за да отговорим на водното оръдие (ВИДЕО)

Най-накрая премиерът Бойко Борисов влезе в историята като най-кървавият диктатор, след Тодор Живков, след кървава сряда, която ако не платена от него то от неговите олигарси. Това каза адв. Николай Хаджигенов във видео във Фейсбук.

„От известно време кафявите медии твърдят, че от парите от даренията, може би и тези от Васил Божков, съм си купил S класа. Искам да ви успокоя – купил съм се не една, а две, защото само с една е много неудобно. А иначе виждате с какво се движа – от 3 години карам електрическа кола, която е много малка. Тъй като Бойко Борисов плака и каза, че е предложил рестарт на себе си, някакси не се възприема от нас народа. Ще цитирам Бертолт Брехт – „Щом правителството е недоволно от себе си и от своя народ – нека предложи избори, да предложим по-смислен рестарт“.

„Очакваме Ви на 10-и септември, на същото това кърваво място. Нямам представа дали водното оръдие на МВР работи, най-вероятно не, защото все пак трябва да се откраднат пари. Затова в „Хиполенд“ има огромна промоция на водни пистолети. Вземете възможно най-малкия размер, шишенце с вода и на 10-и септември Ви чакаме с водни пистолети на мегдана, тъй като на водното оръдие трябва да отговорим подобаващо“, коментира адв. Хаджигенов.

Твоят коментар