Ужасът от първо лице: Да живееш с тялото на сестра си, загинала от коронавируса – ВИДЕО

Все по-чести са новините от Италия за вълната от пациенти, на които лекарите не могат да помогнат. Миналата седмица млад мъж от Неапол разказа в социалните мрежи как сестра му изобщо не получила лечение и дори трудно била погребанa.

Мащабът на човешката трагедия надхвърля представите за реалността. В момент на отчаяние италианският актьор Лука Францезе от Неапол разказа в социалните мрежи за ужаса, в който го поставя COVID-19 – принуден е да живее с тялото на сетрра си, починала от вируса.

Снимка: btvnovinite.bg

„Вчера сестра ми почина, най-вероятно заради вируса. От тогава чакам отговори. Съсипани сме. Италия ни изостави. Нека бъдем силни заедно – моля, споделете това видео навсякъде“, казва Лука

В интервю за bTV Францeзе разказа, че в семейството има още трима заразени. В един дом живеят родителите му, заедно със семействата на трите му сестри. В началото на март една от тях се разболява. Страдала от епилепсия, но водела нормален начин на живот.

„Симптомите на настинката станах по-сериозни през седмицата, после се наложи да остане на легло и вечерта на 7 март се влоши много и изпадна в кома; тогава нямаше вече какво да се направи“, сподели италианецът.

Снимка: btvnovinite.bg

 

Твоят коментар