Тъстът на Венелин Петков го урежда за професор

Предколедното отстраняване на младия татко Венелин Петков от шефското място в Би Ти Ви може внезапно да насочи кариерата му в академичното русло. Според сайта lupa.bg тъстът на журналиста – известният футболен треньор и професор в Националната спортна академия Михаил Мадански се е заел скоростно да намери място на таткото на внучето си като преподавател в университета.

В НСА от години съществува магистърска програма по журналистика, която се радва на голям интерес, макар да е повод преди всичко за подигравки в средите на родното висше образование. Тя е запазена за бивши спортисти, които трудно изписват трите си имена и миски като Гергана Гунчева и Маги Вълчанова.

Мишо Мадански смятал, че с привличането на име като зет му Венелин нивото на курса автоматично ще се вдигне и с този аргумент вече правел постъпки пред ръководството на университета да приюти Петков.

 

Мишо и Свобода Мадански няма да оставят зетя на произвола на съдбата

Сродяването на старозагорския левент със семейство Мадански, чиято наследница Николета забремени, със сигурност му осигурява безоблачно бъдеще на медийния пазар. Тъщата Свобода, която е само с две години по-голяма от Венелин, вече 26 години е несменяем кадър в БНТ, радващ се на благоволението на всяко ново ръководство, така че пътят към телевизията – майка също е открит за зетя.

Не е тайна, че Мишо и Свобода са във възторг от Петков, след като щерка им дълги години имаше мимолетни връзки с различни футболисти, както и една стигнала почти до брак афера със защитника на Литекс и ЦСКА Михаил Венков. Дядото и бабата няма да оставят младото семейство без прехрана и вече са задействали дебелите си връзки в полза на Петков, шушука се в медийните среди.

Твоят коментар