Тук боеко, там боеко – няма боеко! Скрил се е вдън земя, нашия заю баю

Тук боеко, там боеко – няма боеко!

Скрил се вдън земя, нашия заю баю. Дал списък, чувам, на снайперистите от отряда с имена на опасни елементи, в които с лекота ме вписал. Що така бе, пич? От дългата ръка на Кремъл ли те е страх или от дългия полов орган на Султана? Няма страшно – бягството е винаги срамно, но затова пък сигурно. Нали?!
––––––––––––––––––––––––

Излез от бетонираната си горска дупка и ела застани с лице пред гражданите, които протестират. Нали твоите отрепки имат опорка да твърдят, че били само 200 човека, какво толкова!? Кажи им на тези тулупи, че снимките с пълни чекмеджета със златни кюлчета и пари са фалшиви – Радев ги е сложил там! Кажи им ако трябва, че и ти си фалшив, но много ти се иска да получиш признание от лидерите на света и заслужено място в нов наш величествен мавзолей.

Хвани лично микрофона на площада и застани като мъж пред протестиращите. Посочи смело с пръста си и назови имената на злите путинисти, русофили, комунисти и съветофили, които искат вечно да те убиват само защото си елитен европейски политик! Пребори се публично и веднъж завинаги с тази пуста опустяла вече руска мечка и я направи свое мяукащо котенце, за да види света чудо – какъв си исполин. А не някакъв си здравословно скапан и психично болен бюргер, какъвто никога не си бил.

––––––––––––––––––––––––
Направи го смело, също както каза смело от трибуната на народното ни срамилище неотдавна, че и самия Доган те е поръчал да бъдеш убит и от страх от смъртта веднага му пристана за невеста. Така ли беше?

Няма страшно пич, излез и спокойно погледни слънцето.

Може пък да прогледнеш като по чудо.

Николай Марков

Твоят коментар