Трима задържани при акция срещу група за поръчкови убийства в София

Мащабна операция на сектор “убийства“ в СДВР и Прокуратурата започна рано сутринта на адрес на ул. “Летоструй“ в столичния квартал „Левски“, съобщи БНР.

 

Трима души са задържани. 

 

На мястото има засилено полицейско присъствие и разследващи полицаи, които провеждат разпити, изземвания и претърсвания.

 

Разследва се организирана престъпна група, за която се предполага, че е свързана с едно от последните поръчкови убийства в София. 

 

Източници на БНР от службите споделиха, че се работи по разкриването на убийството на Станка Марангозова – бизнес дама, застреляна през октомври 2019 г. в София. До този момент това престъпление не беше разкрито. 

 

Убийството беше извършено с особено жестокост. Жената беше намерена застреляна в лекия си автомобил. Смъртта и беше свързана със слухове за ДДС измами и твърдения, че е дължала пари на много хора и дори е измамила част от тях. Твърденията обаче не бяха доказани.

 

Всички данни, с които БНР разполага, са неофициални и идват от службите за сигурност. Оттам не изключват до края на деня да има и още задържани.

 

Очаквайте подробности.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар