Тримата, отвлекли 16-годишен за 1000 лева и го съблекли гол, отиват на съд

Тримата, които този месец май отвлякоха 16-годишен, съблякоха го и се гавриха с него близо до Гребната база в Пловдив, отиват на съд, съобщиха от прокуратурата.

20-годишният Христиан Кочев, 21-годишният Кристиан Панайотов и Пламен Тингаров на 23 години са искали от младежа 1000 лева. Христиан ще отговаря пред Темида и заради това, че е заплашил жертвата с оръжие и му казал, че ако не им плати парите, ще пуснат заснетото неприлично видео в социалните мрежи.

Пострадалият и Христиан учели заедно в Спортното училище, където били в различни класове. На 11 май 2020 г., двамата се срещнали случайно в Пловдив. Жертвата бил с приятелката си. Кочев отишъл до тях, като момичето било помолено да се отдалечи. След това започнал да удря с отворени длани и юмруци по главата и тялото момчето. Заплашил го с нож и пистолет и поискал мобилния му телефон. 16-годишният му го дал. Христиан проверил съдържанието на телефона, но като забелязал наблизо преминаващи хора, прекратил агресията си и се отдалечил.

Нормално кръвно налягане, винаги преди лягане взимайте..
Десет дни по-късно Христиан бил заедно с Кристиян и с Пламен. Последният, въпреки че бил с отнета книжка заради наркотици, шофирал голф. Христиан отново видял пострадалото момче с приятелката му, слязъл от колата и се приближил към тях. По-големият наредил на пострадалия да тръгва с него и го заплашил, че ако не го направи, ще го набие.

16-годишното момче се подчинило, защото се притеснило, че може приятелката му да пострада. Двамата се качили в лекия автомобил при другите. Кочев и младежът седнали на задната седалка. Когато автомобилът тръгнал, 16-годишното момче се опитало да вика за помощ и да скочи от колата, но вратите били заключени. По време на пътуването било заплашено с нож и пистолет от Христиан, който го удрял с юмруци по тялото. В това време Кристиан правел клип на случващото се на задната седалка, който клип изпратил моментално на друг свой приятел.

По време на пътуването Христиан съблякъл част от дрехите на пострадалия, а други срязал с ножа, като го предупредил, че трябва да му даде 1000 лева. Заплашил, че ще му направи снимки и ще ги изпрати на негови близки, както и че ще ги публикува в социалните мрежи. След това казал на Пламен да спре на черен път в Пловдив, където тримата слезли. Те наредили на момчето също да излезе от колата, без дрехите. Тийнейджърът се подчинил, защото се страхувал за живота си. Христиан му направил снимки с мобилния телефон, накарал го да пие вода от локва, след което гаврите продължили.

Кочев заявил, че ще си чака парите от понеделник, иначе ще качи снимките в интернет. Допълнително щял да го пребие. След това тримата си тръгнали и оставили 16-годишния, който успял да сложи част от разкъсаните дрехи и потърсил помощ от минаващи коли по близкия асфалтов път. Спрял шофьор, който го превозил до Пловдив и се обадил на 112. До насрочване на делото в съда тримата са зад решетките.

Твоят коментар