Трагедия в „Модерно предградие“: Жената е била пребита до смърт, а не застреляна

48-годишната жена, която бе убита от съпруга си в столичния кв. „Модерно предградие“ тази нощ, е била пребита до смърт, а не застреляна. Освен това по тялото й има и порезни рани, съобщиха от Софийска градска прокуратура, под чието ръководство се води разследването на тежкото престъпление.

 

Сигналът за трагедията е подаден половин час след полунощ от 20-годишния син на съпрузите. На място веднага са изпратени екипи на полицията и две линейки на Спешна помощ. Лекарите само констатирали смъртта на жената, а съпругът убиец бил транспортиран в „Пирогов“ в много тежко състояние, тъй като направил опит да се самоубие с газов пистолет и си е нанесъл порезни рани в областта на китките и сърцето.

 

От държавното обвинение уточниха, че 48-годишната жертва и съпругът й, който й е връстник, са били разделени. В къщата, където е извършено убийството, жената е живяла на квартира.

 

Престъплението е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост – на жертвата са нанесени множество травматични увреждания в областта на гърдите и главата.

 

Установен е и мотивът за убийството – ревност.

 

Назначена е съдебно-медицинска експертиза, която ще установи точната причина за смъртта на жената. По неофициална информация, нейното име е Светла Славейкова. 

 

Дни преди трагедията, извършителят заявил пред приятели, че ще застреля жена си. Това разказа съседка на семейството пред Канал 3. 

 

След като застрелял съпругата си, софиянецът се намушкал три пъти с нож в гръдния кош. 

От института „Пирогов“ съобщиха, че мъжът е настанен в реанимация и лекарите правят всичко възможно да спасят живота му.

 

Разследването по случая продължава.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар