Тити Папазов: Сираков може да обедини цялата левскарска общност

„Случи се възможно най-доброто нещо за „Левски“, коментира за „Телеграф медия“ Константин Папазов след новина, че Васил Божков дава акциите на Наско Сираков.

„Синята“ легенда спечели безапелационно анкетата, организирана на страницата на скандалния бизнесмен във Фейсбук.

„Това е възможно най-добрият подарък за рождения ден на „Левски“! Той ще бъде запомнен много повече от 100-годишнината“, допълни още баскетболният треньор, който пръв изрази желание да получи акциите на клуба от укриващия се в Дубай заради разследването от прокуратурата скандален бизнесмен.

„Това ще постави основите на новия „Левски“, доказвайки за пореден път, че това е отборът на народа, каза още Папазов. – Това е възможно най-добрият сценарий, а след Гунди, Сираков е фигурата, която може да обедини цялата левскарска общност. Той има харизмата, качества и волята да поведе „Левски“ по нов път, който всички желаят“, каза още Папазов.

„За да се случи това, цяла синя България трябва да му повярва, сигурен съм, че той ще оправдае доверието. Стотици хиляди левскари трябва да повярват, че клубът ще бъде техен. За награда и като проява на характер, те трябва да изкупят 2-3 пъти стадиона за годишнината. Това ще им остане незабравим спомен за цял живот. Футболният клуб бе спасен от своите фенове“, емоционално завърши Тити.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар