Таро прогноза за следващата седмица-С карта Мир Овен ще стигне до желания резултат, Звезда за Телец е щастлив знак

Овен

Седмицата на Овните ще започне с Картата „Отшелник“ и тази карта ги насърчава да не бързат както със заключения, така и с прибързани решения. Добре балансираните действия в понеделник и вторник ще доведат до успех, а импулсивните действия могат да доведат до задънена улица.

„Колесница“ свидетелства, че след обмислен старт Овенът очаква бързо развитие на събитията. Експертите съветват да бъдете по-внимателни при завиване, за да не се изплъзне през важен знак отгоре .

„Мир“ означава, че Овенът ще стигне до желания резултат, ако крайната им цел не навреди на тях или на близките им. Планирането на нещо негативно оцветено за тази седмица не си струва – само положително начинание ще бъде увенчано с успех.

Телец

Съдейки по Картата „Магьосник“, Телецът ще започне седмицата уверено и енергично. Не пропускайте шанса, началото на месеца е идеалното време за решително начало. Сферата на кариерата и самореализацията за Телец ще бъде приоритет за този период.

„Звезда“  е щастлив знак : самата съдба ще води родените под знака Телец напред. В средата на седмицата е важно да слушате интуицията си, да не пренебрегвате гласа на сърцето и да обръщате внимание на предчувствията и мечтите.

Картата „Слънце“ обещава добри новини. Посланието, което Телецът ще чуе, може да им се стори незначително, но по-късно те ще забележат, че събитията от уикенда са оказали важно влияние върху техния жизнен път.

Близнаци

„Императрица“ в подреждането на Близнаци показва, че положителните промени се очертават в далечното бъдеще. Близнаците в третата седмица на април могат да се срещнат с човек, който ще им помогне, ако може да бъде спечелен.

Кулата казва, че са вероятни вътрешни промени и е напълно възможно те да бъдат внезапни и дори доста болезнени и кризисни. Но Близнаците не трябва да се отказват или да се страхуват от промяната: за да се появи нещо ново, трябва да изоставите старото.

Луна също насърчава Близнаците да се борят с несигурността. Можете да оспорите страховете си : Близнаците ще видят колко много зависи от силата на духа. Също така си струва да се намали влиянието на стресовите фактори.

Рак

Картата „Дявол“ в оформлението на Рака е предупреждение. Раците рискуват да се изправят пред изкушения, които да ги отклонят. Ще им се струва, че една малка слабост или отстъпка не променя нищо, но точно тогава ще е необходима твърдост. Силата на волята ще ви помогне да избегнете неприятности.

„Колелото на късмета“ ще се завърти през седмицата, привличайки Раците в цикъла от събития и постижения. Ще отнеме способността да бъдете чувствителни към обстоятелствата и да ги използвате във ваша полза.

Картата „Звезда“ казва, че желанието на Раците може да бъде изпълнено чрез боядисване това лято в ярки цветове. Раците трябва да намерят хармония и да изоставят негативизма към другите.

Лъв

„Колесница“ обещава на Лъв значителни промени в различни области на живота. Нещата тръгват от земята тази седмица, което означава, че Лъвовете трябва да вземат много неща в свои ръце.

„Вълшебник“ предсказва на Лъв необходимостта да върви напред и да постига лидерски позиции. Личните качества на Лъвовете ще играят важна роля за това – може би дори ключова. Талантите на Лъв  могат да се проявят съвсем неочаквано, но те ще бъдат на мястото си.

„Мирът“ обещава на Лъв перспективи и пътища, които внезапно ще се отворят и завладеят въображението им. Време е да помислите, да се възползвате от почивката през уикенда и да вземете решение за бъдещето, без да бързате с нещата.

Дева

Арканът „Влюбени“ насърчава Девите да слушат сърцата си и да не бъдат водени от други. Най-вероятно тази седмица ще трябва да избирате между чувство и дълг и има голяма вероятност другите да окажат натиск върху Дева. Ще бъде необходимо да се избере в какво се намира душата, а не там, където недоброжелатели или страхове се тласкат.

„Колесница“ обещава на Девите в случай на правилен избор – бърз старт и забележими промени. Ако обаче Девите се обърнат по грешен начин, те бързо ще го забележат и ще имат време да коригират решението си.

„Присъдата“, обобщавайки този период от 19 до 25 април, ще помогне на Девите да учат уроци и да правят заключения. Може би Девите ще научат повече за своята мисия в този свят и ще определят допълнителни насоки за себе си.

Везни

„Свят“ предвещава равномерен и спокоен старт на седмицата за Везните. Можете да обърнете внимание на любовната сфера на живота или да възобновите приятелската комуникация. Това време е добро за помиряване на враждуващите страни.

„Върховна жрица“ означава, че важно решение на Везните може да бъде предложено чрез интуиция. Може би Везните ще се изправят пред избор или някакъв тест, който ще трябва да премине с чест, без да се спуска в очите му.

Картата „Сила“ показва, че Везните трябва да разчитат на себе си и своите принципи. За да направите това, можете да работите със самочувствие, като използвате утвърждения за самочувствие .

Скорпион

Звездната карта показва, че Скорпионите ще започнат седмицата, като изберат път. По-добре е да вземете решение въз основа на логиката. При това Скорпионите ще се нуждаят от квадрата на Декарт  или други начини, за да преценят всички възможни варианти за развитие на събитията.

Картата „Обесен“ е предупреждение, което не бива да се плаши. Има голям риск много дела от Скорпион да се спрат и да се окажат в неизвестност. Не можете да бързате с нещата и да преминете към друго поле на дейност.

Отшелник означава и пауза. Скорпионите могат да си поемат дъх, дори да се откажат от играта и да отделят пауза. Полезно е да се грижите за себе си и здравето си, да възстановите силата и имунитета.

Стрелец

„Слънцето“ ще озари пътя на Стрелец, който ще пристъпи смело и уверено напред към втората половина на месеца. Те могат да се възползват от упражнения за повишаване на настроението и четене на утвърждаващи живота книги или филми с щастлив край.

„Кула“ предвещава вътрешен раздор. Може би Стрелецът ще почувства недоволство от живота или от себе си. Важно е да не се потапяте в самообвинение и размисъл, а да се занимавате със саморазвитие и да се хвалите за успехите си, като си спомняте съветите от предишната карта.

Съдейки по картата на Глупака, Стрелецът не трябва да приема себе си и живота твърде сериозно. Някои неща трябва да се вземат малко по-лесно. Самоиронията и чувството за хумор ще служат добре на Стрелците.

Козирог

„Съд“ означава, че Козирозите от първите дни на третата седмица на април ще забележат резултатите и плодовете на своите действия. Ще стане очевидно дали техните решения са били правилни. Полезно е да се вслушваме в мнението на другите, но не и да се ръководим от тях като неизменна истина.

Картата „Смърт“, въпреки мрачното си име, обещава на Козирозите не проблеми, а възможности. Това означава, че е време да се откажете от  неща, които ви пречат да забогатеете или да се обичате.

Картата на влюбените означава също, че Козирозите ще искат да слушат себе си и да се грижат за онези аспекти от живота, които им носят удоволствие и събуждат любовта към света. Уикенд с любим човек или необичайно хоби е чудесно решение и добро рестартиране на ума.

Водолей

„Справедливост“ в оформлението на Водолей ясно говори за необходимостта да се разчита на най-добрите им качества. Водолеите ще се нуждаят от техните идеали, тяхната благоприличие, старание и честност.

През делничните дни Водолеите също трябва да бъдат по-внимателни: „Върховната жрица“ ви насърчава да слушате себе си и да разгледате по-отблизо околните. Може би Водолеите ще решат да променят социалния си кръг в наши дни, да се откажат от оплакванията за живота и от други неща, които им пречат да станат по-щастливи .

Картата „Обесеният мъж“, макар и да изглежда негативно или предвещаващо немилост, всъщност само предупреждава Водолея: има обстоятелства, на които сега не можете да си затворите очите.

Риби

Рибите не трябва да се страхуват от картата на смъртта в тяхното оформление на таро: с помощта на тази карта те ще могат да се отърват от сдържащите фактори и да продължат напред. Време е да избягате от лошите навици или токсичната комуникация .

Но Картата „Дявол“ предупреждава родените под знака на Риби: предстоят съблазнителни, но съмнителни приключения. За Рибите е важно да помнят, че са на първо място, и да не изоставят всичко заради замъците във въздуха, които утре ще се разпръснат като дим.

„Справедливост“ означава, че в края на седмицата Рибите ще забележат как са се променили картите на ръцете им. Ако всичко беше направено правилно, Рибите дори ще могат да скрият няколко козове в ръкава си.

Твоят коментар