Студентка по акушерство в Пловдив възмути социалните мрежи със селфи по време на операция

Затова все има нещо забравено в хората, каза потребител
Пловдивска студентка по акушерство, стажуваща в Акушеро-гинекологично отделение „Весела“, възмути потребители във Фейсбук, след като публикува селфи по време на операция.

Бъдещата акушерка се похвали в социалните мрежи с присъствието си на интервенция, като постна снимка заедно със своя колежка. От снимката личи, че трима души оперират бъдещата майка, а коремът ѝ е „лъснал” на показ.

Санитарка си сложи ваксина срещу коронавирус и почина внезапно

Студентка по акушерство в Пловдив възмути социалните мрежи със селфи по време на операция

Това действие потресе пловдивчани и повдигна диспут на тема. Читател на TrafficNews се свърза с нас, за да изрази контрапозиция и възмущение от публикуваната снимка.

„Не намирам това за нормално. Затова все има нещо забравено в хората”, коментира той.

Репортер на TrafficNews се свърза с управителя на МБАЛ „Свети Мина“ проф. Петър Петров, за да потърси коментара му по темата.

Професорът бе категоричен, че подобно поведение е неприемливо според практиката на болницата. Той обясни, че често се случва младите стажанти да са много развълнувани от присъствието си по време на интервенции,а в съчетание с непознаване на правилника, може да се допуснат подобни грешки.

„Ще разпоредя проверка, за да се уточни каква е ситуацията. Съответните стажанти ще бъдат санкционирани спрямо Правилника за вътрешния ред”, добави проф. Петров.

Твоят коментар