Стартира второ издание на конкурса за късометражни филми Huawei Smartphone Film Festival 2020

Huawei обяви, че стартира второто издание на техния Huawei Smartphone Film Festival 2020, в който отличават късометражни филми, заснети със смартфон. Тази година участниците ще използват за кадрите си Huawei P40 Pro, а журито включва Александър Станишев, Яна Титова и Ваня Николова.

За да се включите в конкурса, трябва до 17 август да изпратите описанието на своята идея за късометражния филм на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (до 2 страници, 12pt, Arial, придружен от биография и портфолио, ако е налично), след което журито (Ваня Николова, Яна Титова, Александър Станишев, Жаклин Вагенщайн и Лонгруи Циу) ще избере петте най-добри предложения. 

Следва финалистите да заснемат филмите си с предоставен им Huawei P40 Pro и с помощта на менторството на част от журито.

Финалът и церемонията по награждаването ще се състои в Парка на Военната Академия в София на 24 септември от 19 часа. Победителят ще получи Huawei P40 Pro, почетна статуетка, грамота и други награди. Класираните на второ и трето място участници ще получат Huawei P40 Pro и допълнителни награди.

Huawei Smartphone Film Festival 2019 се организира от CineLibri, съвместно с Huawei и с медийната подкрепа на АртАкция.


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар