Сряда е ден за световни промени и изграждане на силен бизнес. Неделя активира болести

Седмична нумерологична прогноза от 30 ноември до 6 декември.

 

В предстоящите дни до края на 2020 г. ще  преживеем труден период в икономически и здравословен план, който ще ни принуди да си направим лична самооценка и да заложим на принципите и вярата си.

 

През този период се препоръчва да се направи цялостна ревизия на бизнес намеренията и предстоящите проекти, защото в противен случай сметките ви може да се окажат криви. Всичко, което ще се случва ще доведе до самовъзпитание и налагане на лична дисциплина в бизнеса и семейните взаимоотношения.

 

Декември ще бъде топъл семеен месец, в който ще липсва концентрация на съзнанието у хората, равновесие и проява на сила. През този период най-важна ще бъде храната, начина на мислене, съня и уважението към семейството. 

 

Добри дни за начинания, в които може да планирате важни дела са: 2, 11, 16, 20, 29 декември. 

 

Тези периоди са добри за  назначаване на работен персонал,  подписване на договори и документи, както и планиране на социални изяви. Критични дни не се очакват, но въпреки това съзнанието трябва да е будно и внимателно да се обмисля всичко.

 

Нумерологична прогноза за понеделник, 30.11.2020 г. = 9 ДПЖ (дневен път на живота)

 

Дневно предназначение: Започваме новата седмица с ден, в който може да постигнете добри резултати в работата, бизнеса и преговорите. Дневната нумерологична  карта активира много работа и полагане на максимум усилия за да получите заслужена победа. Всичко, което ще се случва, ще бъде важно за бъдещо развитие в професията. Ако проявите разум, нещата ще си дойдат на мястото.

 

Денят е активен и провокира действие относно реализация на успешен бизнес проект, който да стартира след средата на декември. Денят е подходящ за планиране, организация, доказване на възможности и предприемане на действие.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9.

Ден, подходящ за демонстрации и постижения на работното място.

 

Часова характеристика:

6.00 – 12.00 ч. – Сутринта започва с добър късмет и шанс, който да ви отведе на точното място в точното време. Това е най-силната част от деня, в която всичко ще се случва по-леко. Планирайте важните дела за тази част на деня.

12.00 – 18.00 ч. – През обедните часове енергията ще се понижи. Това е най-слабото време от деня, в което може да възникнат противоречия, проблем, болка и умора.

18.00 – 00.00 ч. – Вечерта завършва активно, с работа, мисли и приключване на ангажиментите до край.

 

Съдбовно правило: Всички ми помагат да устроя празник на изобилието! 

Мото: Аз съм живият талисман на успеха! 

Позитивно утвърждение: Аз съм символ на процъфтяването!   

 

Нумерологична прогноза за вторник, 01.12.2020 г. = 8 ДПЖ (дневен път на живота)

Дневно предназначение: Започваме месец декември с ден, предназначен за семейството, справяне със задължения и поемане на отговорност към близките. Тази тенденция ще бъде активна през целия месец.

 

Дневната нумерологична карта активира финансови потоци, разговори за подобряване на парично състояние. Денят е подходящ за развитие, внос-износ на стоки, договорки и подписване на договори за недвижими имоти. Ще се наложи да платите сметки и да уредите финансов въпрос.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8.
Ден за уреждане на наследства, домашно приготвена храна и сбирки на трапеза. Всичко тръгва добре, за да завърши още по-добре.

 

Часова характеристика:

6.00 – 12.00 ч. – Сутринта всичко ще се случва с лекота, бързина и без усилие. Това е точният момент, в който да предприемете целенасочено действие.
12.00 – 18.00 ч. –     На обяд бъдете по-внимателни и ако е възможно, отложете важните преговори и дела за времето след 18.00 ч. Това е най-слабата част от деня, която може да провокира притеснения, липси, проблем и несигурност, затова по-добре изчакайте.
18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва добре с мисли, обещания и действия относно пари, сметки, наследства и капиталовложения. В този период на деня може да си извадите точната поука.

Съдбовно правило: Аз съм източник на идеи, които носят пари!
Мото: Аз съм живият талисман на успеха!
Позитивно утвърждение: Дъжд от благоденствие се излива върху мен от облаците на вселенското изобилие!

 

Нумерологична прогноза за сряда, 02.12.2020 г. = 9 ДПЖ (дневен път на живота)

Дневно предназначение: Ден, предназначен за световни промени и изграждане на силен бизнес. Сега е моментът да довършите важни проекти и преговори. Не се препоръчват спорове и кавги с хора, които смятате, че не са добронамерени.

 

Аспектът е подходящ за големи строежи и реализиране на окончателни планове. Препоръчва се да планувате пътуване или командировка, чрез които желаете да постигнете добри резултати и успешни сделки. Проектите ще сработят, а всеки, който полага усилие, ще има възможност да покаже силата си и да се наложи.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9.
Ден за проява на сила и мощ, работа и действие до краен предел.

 

Часова характеристика:

6.00 – 12.00 ч.– Сутринта започва активно, с настроение и желание за работа.

12.00 – 18.00 ч. – На обяд ще се наложи да се справите с психологическа криза или повреда.

18.00 – 00.00 ч. – Вечерта завършва с работа до краен предел, макар и трудно, всичко приключва окончателно и с шанс за победа.

 

Съдбовно правило: Концентрирам се в целите!

Мото: Получавам заслужена победа!
Положително утвърждение: Късметът в работата е на моя страна!

Нумерологична прогноза за четвъртък, 03.12.2020 г. = 1 ДПЖ (дневен път на живота)

 

Дневно предназначение: Пасивен ден, предназначен за подреждане, почистване и домакинска работа.

Дневната нумерологична карта активира желание за покупки за дома, стоене на едно място, слагане на ред на документи. Ще се наложи да поемете нещата в свои ръце и да се справите сами с предизвикателствата. Актуалните въпроси ще са свързани с финанси, радостни преживявания, преодоляване на криза с цел ново начало.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 6, 7.
Ден, в който всичко ще си остане само на думи.

Часова характеристика:

6.00 – 12.00 ч. – В сутрешните часове късмета ще ви проработи. Това е най-добрият момент за действие и получаване на шанс.
12.00 – 18.00 ч. – На обяд е най-слабата част от деня, която може да провокира притеснения, липси, проблем и несигурност.
18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва добре с щастливи мисли и преживявания.

Съдбовно правило: С вяра всичко се постига!
Мото: Днес духът и вярата са водещата ми сила!
Положително утвърждение: Днес обичам себе си!

 

Нумерологична прогноза за  петък, 04.12.2020 г. = 2 ДПЖ (дневен път на живота)

 

Дневно предназначение: Ден, предназначен за работа от офиса, търговия, партньорства и преговори. Всичко, което си поставите за цел ще стане и е осъществимо.

 

Очаква се напредък при бизнес договорки. Предприемете целенасочени действия и успехът ще е на ваша страна. Аспектът е подходящ за планиране, организации, демонстрации свързани с високи цели и налагане в работа.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 7, 8. 
Ден за пасивно разрешаване на ситуация.

Часова характеристика: 

  • 6.00 – 12.00 ч.– Сутринта е благосклонна и дава възможност за общуване, срещи и партниране.
  • 12.00 – 18.00 ч. – На обяд може да се породят проблеми и недоволство.
  • 18.00 – 24.00 ч. – Вечерта всичко ще се случва според желанията на втори човек.

Съдбовно правило: Помагам си сам, за да ми помогне и съдбата!  
Мото: Обичам всяка клетка от тялото си! 
Положително утвърждение: Доверявам се на живота!  

 

Нумерологична прогноза за събота, 05.12.2020 г. = 3 ДПЖ (дневен път на живота)

Дневно предназначение: Ден, предназначен за неудовлетворение от работа. Дневната нумерологична карта активира духовни стремежи и извършване на дейност без любов. Възможно е да получите подкрепа от важен човек, която да ви донесе успех.

 

Денят е подходящ за позитивни мисли и действия, семейни сбирки, смирение и осъзнаване на истината. Въпреки, че нумерологичната карта е активна, ограничете пътувания и контакти с много хора. Сега е момент за развитие на вътрешна духовност.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9.
Ден за изпит и възможност за научаване на истина.

Часова характеристика:
6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е време за активно движение и хаотични действия.
12.00 – 18.00 ч. – В обедните часове може да възникне проблем. Това е най-неблагоприятният момент за целия ден. Ако нещо не потръгне, изчакайте времето след 18.00ч.
18.00 – 24.00 ч. – Вечерта ще намерите уют и хармония у дома.

Съдбовно правило: Моята вяра е път към успеха!
Мото: Моята дисциплина – основа за напредък!
Положително утвърждение: Позитивните мисли ми носят позитивен резултат!

 

Нумерологична прогноза за неделя, 06.12.2020 г. = 4 ДПЖ (дневен път на живота) 

 

Дневно предназначение: Завършваме седмицата с ден, в който се препоръчва почивка и профилактика на здраве при хронично болните. Активират се болести, влошаване на здравни показатели, повреди, ремонтни дейности, недостиг, липси и умора. Честата смяна в настроението и неувереността ще предизвикат спад в енергията и желанията.Ще се активира случване, което е нежелано, но обстоятелствата ще ви принудят да се справите със собствени средства. Дневната нумерологична карта е с пасивен характер, за това се препоръчва да не се преработвате. Релакс и водни процедури ще ви подействат благотворно.

 

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9. 
Ден, предназначен за грижа, състрадание и влизане в положението на страдащ човек.

 

Часова характеристика: 

  • 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта направете всичко по-важно за деня. Това е най-подходящият момент от целия ден, в който може да ви подсигури положителен изход.
  • 12.00 – 18.00 ч. –  На обяд попитайте близък от какво се нуждае и влезте в положение при споделяне на проблем.
  • 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта е време за релакс , почивка и водни процедури. Възможно е да се наложи да се справите с проблем, болест или мъка. Засилват се депресивните състояния и несигурността. При необходимост изплачете мъката за да ви олекне.

Съдбовно правило: Светът е процес на изцеление!
Мото: Имам сигурност сега и завинаги!
Позитивно утвърждение: Аз съм решителен човек!

За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар