Спецпрокуратурата: Убитата в София е изнудвана от жертви на измамите й

Жената, убита снощи в столичния квартал „Младост“, била изнудвана от свои жертви в миналото, стана ясно по време на брифинг на Националната полиция и Специализираната прокуратура.

„Назад във времето е имало сигнали срещу нея от граждани и юридически лица за различни финансови операции. За момента версията е неуредени финансови взаимоотношения, но се разследват и лични мотиви“, каза директорът на ГДНП Христо Терзийски, предаде Dariknews.bg.

Говорителят на Специализираната прокуратура Сийка Милева пък посочи, че най-вероятно убитата е жертва на организирана престъпна група. Била е изнудвана от лица, които са потърпевши от нейни действия в миналото, посочи Милева.

От думите на Милева и Терзийски стана още ясно, че последното досъдебно производство, което е водено срещу убитата, е за взети от нея 150 000 лева, които тя трябвало да вложи във финансови операции, които да доведат до печалба.

„Търсим мотив, но в последните години мотиви има много“, добави Терзийски.

Терзийски отказа да разкрие какво точно е оръжието на убийството, както и да коментира символиката на бялата роза, захвърлена до трупа.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар