Софи Маринова с хор от 300 гости пя за 60-ия рожден ден на Меги Савова

Над 300 приятели на продуцента на конкурси за красота и основател на сдружение „Феймъс“ Меги Савова вдигнаха наздравици за 60-ия й рожден ден в комплекс „Монтесито“.

 

Организаторката на най-престижните надпревари за омъжени дами у нас „Мисис България“ и „Мисис Баба“ събра почти всички носителки на короните, както и много почитатели на добрите дела и достойни каузи, съпътстващи конкурсите.

 

Сред гостите на Меги бяха популярни лица от бизнеса, светски персони, журналисти, гости от Англия, Македония, Русия, Украйна и Швейцария, както и още носителки на титли от конкурси за красота у нас и в чужбина. Изненадата за гостите, а и за самата Меги Савова бе по идея на Дони Чачова – „Мисис Баба Вселена“. Тя бе поканила ансамбъл „Чинари“, които забавляваха присъстващите с уникална програма. Танцьорите въвлякоха в пърформънс с преобличане на сцената и самата рожденичка, както и съвсем импровизирано – актьорът Ники Сотиров.

 

Сред гостите бе и Софи Маринова с новоизчепения си съпруг Гринго. Огнената певица поздрави рожденичката с няколко от хитовите си парчета, а заедно с нея пяха повече от 300 души.

 

След това на сцената излязоха Цвети Радойчева, Владо Димов и победителят в последното издание на „Като де капки вода“ Стефан Илчев.

 

Меги Савова разряза тортата в компанията на двамата си сина и мъжа, който е неотлъчно до нея в последните 40 години от живота й. Той пристигна специално от Монако, за да присъства на тържеството.

 

Вкусната торта бе изработена от сладкарници „Неделя“, уникалното вино бе на изба „Логодаж“, а приятелите на Меги имаха уникалната възможност да опитата водата „Канген“.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар