„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 юли

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 юли. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

 

На 29 юли 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Народен певец“ жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Народен певец“
по ул. „Кота 1050“ от ул. „Преки път“ до № 22.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен певец“ ъгъла с ул. „Купените“.

На 29 юли 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано“ жк. „Зона Б-5-3“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

по ул „Позитано“ от ул. „Марко Балабанов“ до ул. „ Антм I“
по ул. „Антим I“ от ул. „Позитано“ до ул. „Отец Паисий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Антим I“ ъгъла с ул. „Позитано“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар