Сестрата на Йосиф Шамли: Сбогом, братле, ще се видим при звездичките! (ВИДЕО)

В понеделник вечерта, на 47 години, трагично ни напусна актьорът Йосиф Шамли. Зрителите и колегите му бяха силно шокирани от неочаквана кончина на големия актьор. Прощаването с него е днес от 11 часа в Народния театър.

 

Трогателни думи на прощаване сподели сестрата на театрала Мила Банкова: „Братле, умирам от мъка. Батко мой! Обичам те!“, написа тя „Сбогом, братле! Ще се видим горе при звездичките!“, сподели покрусената жена, качвайки и снимка с Шамли. Освен това Мила публикува и доста интересно видео, на която са тя и покойният и обичан актьор.

„С брат ми правихме какви ли не щуротии. Помня, че когато бях малка, ме взимаше от училище и в трамвай 4 пред всички хора започваше да театралничи и да прави всякакви артистични маймунджулъци. Аз не знаех от смях или от срам да се прегъвам. С него беше винаги забавно, имаше идеи, никога нямаше “скучно” в ежедневието ни. Мъкнеше ме като дете в театъра и гордо ме представяше на всички актьори, че аз съм Сестра му. Много ме обичаше. Ето едно видео от нашия забавен живот, пробвахме кутия за фокуси, който той беше направил за децата. Това наше видео е като живота, не много сполучливо, с грешки, наподобяващи реалността – несъвършена! Съвършено е изкуството, съвършен беше Йосиф на сцената, затова и имаше 2 Аскеера. Но това са животът и смъртта, понякога неочаквани, несъвършени, безмилостни, учещи, перфектни, траги-комични. Смъртта от никого няма да избяга, тя рано или късно идва, за да си дадем сметка колко е важно да не бъдем сериозни. Излях толкова сълзи, колкото амазонската джунгла, когато вали. Знаех, че трябва да се върна, за да сме заедно. Дойдох, а той си тръгна“, сподели Мила.
Източник: ЛУПА

 

Твоят коментар