Секретна информация ли стои зад „якото измиране“ на Мутафчийски и кое изправи косите на Борисов?

Стотици граждани изразяват сериозни притеснения от изнесената днес информация от ген. Мутафчийски, който не отговори на репортерски въпрос за “якото измиране”, но за сметка на това заяви нещо още по-притеснително?!

Той заяви, че има нота до България от НАТО, която ни предупреждавала да бъдем готови за втора вълна на Covid-19, но Мутафчийски отказа да коментира с думите, че това е секретна информация.

Стана ясно само, че страната ни е получила нота от НАТО, с която се задължаваме да осигурим определен капацитет за лечение на военнослужещи.

“Основната философия в писмото е, че всички здравни и военни служби трябва да бъдат готови за втори удар. И да го поемат”, лаконичен беше Мутафчийски.

Притесненията бяха засилени и от думите на Бойко Борисов, който на извънреден брифинг буквално заяви, че “Като чета документите на НАТО косата ми се изправя, а тя виждате е къса и въпреки това…”.

Всичките тези недомлъвки гарнирани с думите на Мутафчийски и секретния документ на НАТО хвърлят много въпросителни, с които властта може да спекулира чисто информационно и да всява страх в хората!

Вече тегнат и сериозни съмнения за добре дирижиран сценарий, който буквално съсипва психиката на хората и ги довежда до просяшка тояга в икономически план!

Автор: От упор

otupor.com

Твоят коментар