Седмична Таро прогноза-Телец ще разчита на могъща подкрепа, Близнаци-Картата Съдът предвещава пробив и успех

Картата „Върховната жрица“ се отваря седмица и на тази карта Овенът ще бъде на разположение на скритите преди това знания. Благодарение на тях ще бъде възможно да се намери изход от трудна ситуация и лесно да се стигне до дългоочакваната победа.

Картата „Сила“ показва времето, когато Овенът не може да се съмнява в силите си и упорито да се придвижва към целта си. Оптимизмът и готовността за борба ще улеснят разрешаването на възникващите проблеми.

Картата „Кула“ призовава Овена за внимание и отхвърляне на фалшиви цели. Според тази карта обичайните основи се рушат и на мястото им идват нови идеали и цели. В края на седмицата Овенът ще може да се откаже от остарелите планове в полза на реални дела.

Телец

Картата „Глупак“ предупреждава Телеца, че в началото на седмицата може да има събития, които забавят пътя към успеха. Можете да избегнете това състояние на нещата, ако внимателно обмислите отговорностите си.

На картата „Император“ Телецът ще може да разчита на помощта на могъщ човек. Картата говори за добри перспективи, за да привлекат Телците успех, важно е да покажат най-добрата си страна и да не се страхуват от отговорност

„Обесеният“ в оформлението е карта на временна пауза, когато съдбата ще даде на Телеца възможност да работи върху грешки и да обръща внимание на случаи, оставени по-рано. В тази Arcana бдителността и вниманието към детайлите ще ви помогнат да се предпазите от грешки.

Близнаци

„Свят“ в оформлението за Близнаци е карта, показваща победата. Според този Аркан в началото на седмицата ще бъде възможно да се стигне до победа, да се спечели увереност в бъдещето и лесно да се преодолеят трудностите при общуването с околната среда.

Картата „Колело на съдбата“ предвещава времето на глобални промени. Според тази Аркана в живота ще се случат събития, които в началото не могат да бъдат контролирани. Съветът на картата е да изчакате време, за да разберете същността на случващото се и да поемете контрола над ситуацията.

Картата „Съд“ предвещава пробив и успех. Според тази карта Близнаците трябва да бъдат упорити, за да се предпазят от влиянието на манипулатори и да защитят правото да вземат решения, които са наистина важни за личното благосъстояние.

Рак

Картата „Обесеният човек“ показва на Раците, че в живота им могат да възникнат трудности. Картата говори за придобиване на полезен опит, но може да бъде болезнено. Възможно е Раковете да трябва да изоставят някои от идеите.

„Модерация“ в оформлението е карта, която призовава Раковете да не се отдават на емоции. Според тази карта успехът не е далеч и за да се промени животът към по-добро, е важно спокойно да отидете до края, като не забравяте да изпълнявате задълженията си навреме.

Картата „Дявол“ в оформлението пада през уикенда и обещава проблеми. Според тази Аркана Раците могат да се поддадат на изкушения, губейки време за ненужни неща. Обривните действия могат да създадат проблеми, затова е важно Раковете да проявят съзнание.

Лъв

С картата „Карета“, Лъвовете ще могат да започнат активно седмицата. Според тази Аркана препятствията по пътя не трябва да са страшни, защото Лъвовете притежават всички необходими знания, за да преодолеят ловко препятствията по пътя към щастието.

Картата „Отшелник“ говори за време, когато Лъв ще се нуждае от изолация, за да се справи с важни лични проблеми. На тази карта Lions ще могат временно да се оттеглят от бизнеса, за да размишляват, да работят върху грешки или да изготвят план за действие.

„Императрица“ в оформлението е карта, показваща успешен резултат от бизнеса. Според тази Аркана успехът ще дойде, но не веднага и Лео трябва да се настрои на премерено темпо на работа, за да не пропусне значими подробности.

Дева


Картата „Императрица“ служи като покровител на смелите и печеливши личности. Според тази Аркана плановете се изпълняват и Девата ще може да успее. След като е решила целта, за Девата ще бъде по-лесно да постигне изпълнението на плановете.

„Влюбени“ в оформлението е карта, която призовава Девата да бъде внимателна. В средата на седмицата трябва да направите важен избор, който може да причини известен дискомфорт. Девите ще могат да постигнат лично щастие, като се откажат от малко, за да получат повече.

Картата „Глупак“ в оформлението напомня, че дългите отражения могат да ви отчудят от целта ви. Този Аркан се появява в сценария, когато питащият трябва да се разклати и да спре да витае в облаците.

Везни

Карта Свят обещава на Везните чудесен старт на седмицата. Според тази Аркана няма пречки за успеха и Везните ще могат да стигнат до дългоочакваната победа. Също така, картата обещава помирение с околната среда и възстановяване на добра репутация.

Арканът „Магьосник“ казва, че Везните сами решават съдбата си, което означава, че в края на седмицата можете смело да вървите към мечтата си и да не се съмнявате в способностите си. Творческите идеи и решаването на проблеми по нетрадиционен начин ще позволят на Везните да променят живота към по-добро.

Според картата Колело на съдбата неизбежни промени ще настъпят в живота на Везните. Съветът на Арканът е да не се страхувате от временна суматоха в живота, за да реагирате навреме на признаци, водещи до възможност за овладяване на ситуацията.

Скорпион

Картата „Мир“ символизира хармонията и според тази карта Скорпионите в началото на седмицата ще могат да решават трудни въпроси без намеса, да намират компромисни решения с любимите хора и също така да постигнат това, за което са мечтали.

На картата „Слънце“ Скорпион ще имат отлична средата на седмицата. Положителната карта обещава само добри новини, което означава, че можете спокойно да се заемете с трудни случаи, както и да споделите първите си успехи с любими хора.

„Съд“ в оформлението е карта, която носи освобождение. Според този Аркан в живота се случват промени, които помагат да се отървем от всичко, което възпрепятства развитието, и Скорпионите ще могат да затворят завинаги вратите на остарялото минало.

Стрелец

Картата Йерофант обещава на Стрелеца чудесен старт на седмицата, но за това е важно правилно да подредите приоритетите. Правилно изграденият план ще ви позволи лесно да завършите необходимите задачи и незабавно да постигнете желаните резултати.

Картата „Влюбени“ Стрелецът ще трябва да направи важен избор, за да продължи пътя към щастието. Решенията не винаги са лесни, но дори и да загуби малко, Стрелецът ще може да спечели много повече.

Картата „Кула“ говори за време на промяна. Стрелецът ще трябва да се сбогува с илюзиите и остарелите идеали, за да внесе нови положителни събития в живота. Този период може да бъде нервен, но Стрелецът ще може да вземе правилното решение.

Козирог

Карта „Свят“ обещава не само успех, но и постигане на желаното. Според тази Аркана Козирозите ще могат да изпълнят най-смелите си мечти, но за това е важно да действат според правилата. Хитростта и опитите за измама ще ви затруднят.

„Кулата“ в комбинацията е карта, символизираща промени, които са готови да избухнат в живот. Козирозите на тази Аркана не трябва да се противопоставят на случващото се, за да достигнат дългоочакваната цел възможно най-скоро.

Картата „Смърт“ също обещава промени, които могат да предизвикат буря от възмущение. Обаче негативизмът често крие необходимостта да се прекрачи миналото, за да се започне пътят към нови постижения в близко бъдеще.

Водолей

Според картата „Дявол“ Водолеят в началото на седмицата не може да разчита на случайността. Арканът казва, че по пътя ще има изкушения, отстъпването на които не само ще се отдалечи от целите, но и може да причини финансови затруднения.

Картата „Йерофант“ насърчава Водолея да бъде по-внимателен. Спазването на правилата и традициите ще спомогне за поддържането на добра репутация, а положителното отношение ще премахне необходимостта от ограничаване на негативните емоции.

„Глупак“ в съчетанието от три карти показва възможността за почивка през уикенда. От петък вечерта до неделя Водолеят ще може да се възстановява, да се среща с близки приятели и да се заблуждава, облекчавайки стреса.

Риби


Картата Глупак, която се появява в началото на седмицата, носи предупреждение. Рибите не трябва да проявяват небрежност по отношение на задълженията си и да оставят нещата да вървят по своя ход. Вниманието и изключителната предпазливост ще ви спасят от грешки.

Според картата „Високата жрица“ Рибите не бива да пренебрегват предчувствията – те ще помогнат за заобикаляне на неприятностите и ще намерят начин да постигнат успех по най-краткия начин. Тези, които слушат вътрешния глас, ще се справят по-лесно с възникналите въпроси.

Аркан „Магьосник“ символизира желанието да контролирате живота си и да изразите индивидуалност. С тази карта Рибите ще имат възможността да правят иновации в живота, за да усетят напредък и да достигнат до успех.

Твоят коментар