Седмичен хороскоп за периода от 28 декември до 3 януари-ВЕЗНИ Мощен напредък, ЛЪВ Благоприятен, сполучлив период

Овните ще са доста заети през периода, а Телците ще са силно ангажирани в реализацията на намеренията си. За Близнаците седмицата ще е много сложна, а Раците ще постигнат целите си чрез подкрепа. За Лъвовете седмицата е сполучлива, а Девите възстановяват емоционалното си равновесие.

За Везните е характерен мощен тласък, а Скорпионите ще са леко напрегнати. За Стрелците се очертава натоварен етап, а Козирозите са притеснени от здравословни дилеми, но няма страшно. Водолеите са сигурни за стабилността си, а Риби да активизират връзките си.

ОВЕН

Значително напрежение

При някои от вас усещанията са, че се намират в задънена улица. Новият седмичен период ще е по-напрегнат за Овните. В професионален план се очертават добри възможности за парични печалби, но и пречки за усвояване на заработеното. За голяма част от родените в зодията се очертават остри конфликти в деловия периметър. Петък поставя началото на етап за промени. Уикендът, понеделник и вторник носят нерви и напрежение за почти всички от знака. С повече шанс идва сряда, а четвъртък отново е силно нервен.

ТЕЛЕЦ

Труден период

Създали сте условия и водени от свободната си воля, ще работите за реализация на идеите си, без да зависите от нечие благоволение. Много тежка и неблагоприятна седмица, която опредено говори за значителни проблеми при Телците, засягащи представителите на знака в личен, делови и обществен аспект. До момента жертви на такъв многостранен удар явно са били малцина. Петък се характеризира с безплодна активност. Уикендът ражда надежди, но реализацията им едва ли ще е възможна. Делниците се движат по същия начин, като изключение прави само по-добрия четвъртък.

БЛИЗНАЦИ

Много напрегнат етап

Знаменателни дни както за вашето професионално развитие, така и за личните ви взаимоотношения. Ярко провокативни в думи и действия към околните, преобладаващата част от Близнаците ще демонстрират изключителна хитрост в обществените си контакти за да осъществят целите си, които по правило са ярко егоистични. През следващите два месеца ще укрепвате позициите си. Противниците ви ще издигнат много пречки на пътя ви. В петък и събота действате умело, а неделя и понеделник носят кавги. Вторник е нервен, а следващите дни носят проблеми.

РАК

Реализация чрез подкрепа

В очакване на по-благоприятни развития, живейте и работете спокойно, без излишни емоции и вълнения. Представителите на Рак ще осъществят целите си през седмичния период по две линии – чрез умели дипломатични ходове и посредством нечия помощ. Ще реализирате добри парични печалби чрез подкрепата на човек от обществените среди. Петък, събота и неделя са твърде успешни за целите ви. Понеделник се характеризира със затруднения, а вторник ще е доста нервен за мнозина от родените в знака. Сряда и четвъртък ви радват с успех.

ЛЪВ

Благоприятен, сполучлив период

С разумни доводи и активни действия ще търсите по-надеждни пътища за справяне със задачите си. Седмичният етап е ярко благоприятен за представителите на Съзвездие Лъв. Успешна ще е реализацията във всички направления. Изключение прави деловият сектор, където мнозина се сблъскват с проблеми. В тази сфера следва да сте по-внимателни, а при необходимост и отстъпчиви. Петък е печеливш, а събота носи промени. В неделя и понеделник действайте внимателно. Във Вторник и сряда ще ви радва успех, какъвто постигате и в четвъртък.

ДЕВА

Душевна регенерация

Не се депресирайте, ако срещнете нежелание у някои да споделят разбиранията и проблемите ви. Етапът, в който предстои Девите да влязат може да се определи като време за душевна регенерация. Вероятно няма да ви е лесно, защото ще се наложи да промените в известна степен досегашния си стил и начин на живот, но едва ли ще е трудно, защото Съдбата ще ви подкрепя и ще „изравнява” пътят ви. Петък и уикенда са доста благоприятни. В понеделник ще ви липсва стабилност, а вторник и сряда са положителни и успешни. В четвъртък – труден успех.

Хороскоп за днес 27 декември-Риби-Победители, Скорпион-Радост от лично постижение
Хороскоп за днес 27 декември-Риби-Победители, Скорпион-Радост от лично постижение

ВЕЗНИ

Мощен напредък

Приемайте непринудено изненадите и не търсете причини за недоволство. Везните навлизат в етап за реализация на значителни новости в социален и делови план, който се характеризира с ярка стабилизация, която за част от родените ще прерасне в изразителна непоклатимост. Ще действате конструктивно за реализацията на социалните си цели и проекти. Петък и почивните дни са печеливши и доста успешни. В понеделник ще отстранявате проблеми, а във вторник – демонстрирате ярка активност. Следващите дни са нервни.

СКОРПИОН

Повишено напрежение

Ще имате натоварено ежедневие и трябва да сте максимално практични за да успеете с всичко. За представителите на Скорпион предстоящото седемдневие ще е напрегнато и мъчително. За мнозина се очертава удар в любовта. Не е изключено да възникнат и други мрачни ситуации. Натрупат ли се неблагоприятни характеристики от действащите звездни аспекти е задължително всички родени в зодията да са много внимателни. Петък, събота и неделя ви носят успех. През делниците всички ще са активни, но възникват нерви и неприятности.

СТРЕЛЕЦ

Труден седмичен етап

С подходящите начини и средства ще се справите с нерешените си въпроси, още повече, че времето за това вече свършва. Вашият седмичен етап не се различава съществено от характерните особености, валидни за родените в предния знак. Много важно е основата, върху която сте стъпили да е здрава и устойчива. В службата бъдете много внимателни! Не участвайте в кавги и не си позволявайте да лъжете! Петък ще е слаб, а уикендът – ползотворен. Делничните дни обаче ще преминат в напрежение и не се характеризират с успешни действия и благоприятни обстоятелства.

КОЗИРОГ

Здравословни проблеми

В отношенията си с близките и хората от обкръжението ви ще постигнете разбирателство, енергията от което ще ви помогне да продължите уверено напред. Обществените ви позиции са достатъчно стабилни. Това определение не може да се приложи със същата категоричност в личен план, тъй като мнозина от родените в знака са подложени на здравословни атаки. В професионален аспект се очертават благоприятни промени. Петък ще е неприятен, но почивните дни ви гарантират успех. Делниците ще са мъчителни и неприятни за преобладаващата част от представителите на Козирог.

ВОДОЛЕЙ

Сигурна стабилност, но и проблеми

Много сили и енергия ще ви даде вниманието, на което ще се радвате тези дни. Въпреки че повечето от Водолеите не са без служебни проблеми в момента, професионалният им стабилитет е ясно доловим. Сега мнозина от родените в знака следва да концентрират вниманието си в дома за да отстранят негативните влияния, които буквално унищожават хармонията, а на някои причиняват непоправими вреди. Петък ще бъде труден, а уикендът – благоприятен. През делничните дни се очертават доста затруднения за мнозина от знака.

РИБИ

Активизирайте връзките си

Сблъсквайки се с непредвидени ситуации и проблеми, ще работите за преодоляването им, без да създавате излишно напрежение около себе си, или поне в това ще се стараете. Сега родените в Риби следва да активизират контактите в приятелските си кръгове и да намерят подходящи условия за стабилизацията си. Заетите в бизнеса ще се адаптират и устроят по-бързо. Разчитайте предимно на себе си, защото приятелите и близките ви едва ли ще поемат отговорност, която е съмнително да изпълнят. Принципно периодът е тежък. Благоприятните ви дни са събота, неделя и сряда. Останалите три дни ще са много нервни и напрегнати.

Твоят коментар