Светът тъгува за лейди Даяна на фона на скандалите с Меган

„Къде си, Даяна? Липсваш ни!“ Подобен вопъл може да бъде открит под различна словесна форма в мрежата на фона на вихрещите се скандали в кралското семейство. В основата им е не кой да е, а именно снахата на Даяна, която „принцесата на народа“ така и не дочака да види.

 

Сред снимките са умилителни кадри на покойната любимка на британците, която загина в автомобилна катастрофа на едва 36 години. Като тази, на която тя със запретната пола тича на състезание в училището на принц Уйлям през 1989 г.  

 

Именно това бе повод за разделянето на коментарите в две посоки – за и против постъпката на Меган Маркъл, съпруга на принц Хари. Според едни американката е недостойна за представител на кралското семейство, имайки предвид високата летва, която Лейди Ди вдигна с безупречното си поведение: тя е превърнала Хари в абсолютен мъж под чехъл, меркантилна е, прави каквото си иска, без да си дава сметка коя е и с каква хилядолетна институция си играе.  

 

От друга страна, обаче, мнозина използваха случая, за да защитят Меган и желанието ѝ да осигури нормален живот на семейството си. Именно Даяна е доказателство за това какво се случва, когато позволиш на медиите и обществения интерес нездраво да навлязат в личното ти пространство.

 

В тази връзка мнозина приветстват бунта на Меган като израз на желанието ѝ да държи на разстояние любимия си и сина им Арчи. Подобно мнение изразиха и съседите на Меган Маркъл в Канада, където тя живее в момента, оправдавайки правото ѝ сама да разполага с времето и парите си.

Източник: woman.bg


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар