Разбра се кой е бащата на дечицата, заклани от майка си в Сандански

 Георги Трайков е бащата на двете дечица, които бяха заклани от майка си в Сандански. Както вече е известно, след поредния скандал с него и в състояние на афект 32-годишната Кристина грабнала ножа и убила рожбите си – момченце на 3 годинки и момиченце на 4,5. Убийството е извършено в къща в центъра на града, на метри от полицейското управление. Сигналът за тежкото престъпление е подаден в 17:30 часа.

 

Георги работи като горски. Хора от Сандански го описват като много кротък и добър човек. От известно време Кристина работела по програма за временна заетост, като касиерка в училище. Сега обаче е в болничен. Полицията е задържала Кристина и бащата на децата. В полицията са и родителите на младата жена.

Двамата родители са били в бракоразводно дело.

Няма данни майката да е психично болна.

В момента жената е била в болничен.

 

Започнато е досъдебно производство за убийство. Става дума за двойно убийство на деца на 3 години и на 5 години. Братче и сестриче. Това каза пред журналисти зам. окръжният прокурор на Благоевград Весела Стоилова, която е и наблюдаващ случая прокурор по производството, съобщава „Фокус“.

 

„Извършват се активни действия по разследването. На този етап не можем да ви дадем повече информация, освен че имаме насоки за извършителя на престъплението и че има задържано лице”, каза още тя. От своя страна старши комисар Дойчин Дойчинов, директор на Областна дирекция МВР – Благоевград, каза, че сигналът за убийството е подаден в полицията около 17.30 часа. „Колегите са реагирали моментално”, допълни той.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар