Първа копка на градски комплекс „АТАНА“ направи „Трейс Груп Холд“ АД

„АТАНА“ – така се нарича градският комплекс, който ще изгражда „Трейс Груп Холд“ АД, и чиято първа копка бе направена на 11 октомври тази година.

На официалната церемония пред гости и колеги председателят на УС на „Трейс Груп Холд“ АД Десислава Любенова подчерта: „Никога Трейс не е бил по-готов да отдаде своята енергия, воля, професионализъм, за да изгради една сграда, такава каквато заложихме и в името ѝ – градският комплекс „АТАНА“ ще вдъхва стабилност, просперитет, растеж. Какво повече от това можем да си пожелаем, едно ново начало, което да бъде за нас, за нашите клиенти, за нашето общо бъдеще – стабилност , просперитет, растеж.“

Спазвайки строителната традиция, церемонията започна с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Димитър при Православен храм „Св. Пророк Илия“.
Инж. Янко Янчев, управител на „Трейс Пропътрис „ЕООД, инвеститор на проекта, сподели, че за него това е голям празник, защото заедно с проектантите от „Инжпорект“ и колегите от Трейс са поставили началото на новия работен дом на Трейс, който ще приюти всички служители, работещи в София. Те ще съградят един комплекс, отговарящ на всички изисквания за уют, удобство и комуникативност.

Комплексът е с отлична локация, разположен в ъглов имот на кръстовището между бул.“Цветан Лазаров“ и ул.“Обиколна“ в жк “Дружба“, в непосредствена близост до Метростанция „Дружба“, с бърз достъп до бул. Цариградско шосе и летище София.

Градски комплекс „АТАНА“ е със застроена площ 1 372 кв. м. Проектиран е модерно и функционално, включва три жилищни и една офис секция, с ресторант, търговски обекти, възможности за спорт и други активности и развлечения.
Предимство на комплекс „АТАНА“ са подземните и наземни гаражи с двупосочна рампа и асансьори за автомобили, паркоместа за ЕПС и за велосипеди.

Своят избор за дом ще направят различни хора по възраст и дух, но всеки ще създаде своето любимо място-пристан за отглеждане на деца, за срещи с приятели, за почивка. Апартаментите са комфортни и просторни, с възможности за избор на квадратури и разпределения, така че всеки да направи своето пространство според мечтите и желанията си.

На партерно ниво в комплекс „АТАНА“ се осигурява достъп до всички функционални зони.
Предвидени са самостоятелни входове за зоните с обществено обслужване и жилищните секции.
Входовете към жилищната част са обособени във вътрешния двор на сградата, а тези за офис сградата и зоните за обществено обслужване- директно от тротоарите на прилежащите улици.

От заложените параметри и конфигурации в градски комплекс „АТАНА“ е видно, че желанието на инвеститор, проектанти и строител е да гарантират комфорта, удобството и сигурността на ползвателите.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар