Пълна промяна! Елен Колева си смени лицето, името и професията

Актрисата Елен Колева се е подложила на серия от пластични операции. За съжаление интервенциите не са дали очаквания добър резултат. Новата визия на звездата oт „Шивачки“ предизвика бурни реакции в социалните мрежи, повечето от които негативни коментари или директни и остри критики.

Една от видните интервенции на 36-годишната актриса е ринопластиката. Новият й нос е доста по-тънък и с чипа форма. Чрез филъри Елен е изпънала бръчките и несъвършенствата по лицето си, а най-ярко се забелязват подобренията в зоната на челото. Любопитни очи коментираха още изваяните скули, както и добре оформената й брадичка.

Съвсем възможно е кинозвездата да е оформила и устните си с хиалурон, тъй като и те изглеждат по-обемни и пухкави. Промените обаче не се понравиха на някогашните и почитатели, които споделиха общо мнение, че суетата е развалила както визията на Елен, така и тази на много нейни колеги и колежки, пише „Телеграф“.

Друг любопитен факт в й живота е смяната на името. Всъщност в момента тя се казва Елена Калевска. А причина да се подвизава по нов начин е новата й работа. От месеци насам тя се занимава с космоенергетика, като дори има свой кабинет, в който приема пациенти. Накратко дейността й представлява метод за лечение на хора, растения и животни на база тяхното биополе. 

 

Напоследък Елен Колева се е изолирала, но не заради коронавируса. Въпреки че се крие от светлината на прожекторите, все така силно привлича вниманието със своето ново начало.

 

„От много години вървя към новото си начинание. Космоенергетиката е една спирка по пътя ми към него. От 2011 г. много сериозно се развивам в тази посока. Минала съм през рейки, през различни медитативни практики, изучавала съм различни религии”, каза тя.

 

„Активно започнах да се занимавам с пациенти по време на пандемията. Чрез космоенергетиката се лекуват неща, свързани с нервната система, сърдечно-съдови заболявания, кожа, коса, диабет и други”, допълва актрисата.

 

Космоенергетиката има своя методология, разработена през миналия век. Твърди се, че с нея се постига физическо, духовно, емоционално изцеление чрез „изчистване“ на лошата енергия.

 

Извън новите практики и научни знания, Елен е щастлива. Има нов мъж до себе си, но не споменава нищо повече за него. Изпатила си от публичността и славата по-рано в кариерата си, затова сега предпочита да брани личния си живот. Актрисата е известна с името Елен Колева, но настоява вече да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство. Сега тя иска да помага на хората с натрупаните нови знания, но категорично не загърбва актьорската работа.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар