Противник на Путин пуснал секс компромата срещу кандидата на Макрон за кмет на Париж (ВИДЕО)

Руският художник Пьотр Павленски, който живее в Париж, е пуснал секс компромата срещу Бенжамен Гриво – кандидатът за кмет на Париж, подкрепян от френския президент Еманюел Макрон. Гриво се оттегли от надпреварата заради разпространенoто видео със сексуално съдържание.

Междувременно Павленски, който през 2017 г. подпали фасадата на клон от „Банк дьо Франс“ в Париж, заяви, че той е качил записа в интернет, предаде Нова тв.

Павленски твърди, че е получил клипа от лице, което имало интимна връзка с Гриво по взаимно съгласие, пише в. „Либерасион“, чийто журналист разговарял вчера с твореца, живеещ в изгнание във Франция. Павленски заявил, че целта му била „да изобличи лицемерието“ на Гриво.

„Този човек все търси опора в семейните ценности, иска да бъде кмет на семейства и винаги сочи за пример жена си и децата си. Но прави точно обратното. Не ме дразни хората да имат каквато си искат сексуална ориентация, ако щат да спят с животни, няма проблем, но трябва да са честни. Той иска да управлява града, а лъже избирателите. Аз вече живея във Франция, парижанин съм и това е от значение за мен“, добавил 35-годишният руснак.

В сряда сайт разпространи видеозапис от интимно естество и съпътстващи съобщения, адресирани до жена. Вчера те плъзнаха из социалните мрежи и тази сутрин кандидатът се оттегли от участие в надпреварата за кметския пост.

Преди това Павленски се прочу с редица прояви срещу властите в Русия в периода 2012 – 2015 г. Той заля с бензин и подпали входната врата на сградата на Федералната служба за сигурност в Санкт Петербург, прикова своя скротум към паважа на Червения площад, показа се пред публика със зашита уста в знак на протест срещу процеса срещу „Пуси райът“. Наложени му бяха големи глоби; лежа и седем месеца в ареста.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар