Прокурор Владимир Шейтанов от Кюстендил е открит мъртъв в дома си

Прокурор Владимир Шейтанов от Кюстендилската прокуратура е открит мъртъв в дома си, по непотвърдена информация се е прострелял.

 

Сигналът е получен в полицията преди час за прострелял се мъж в дома си.

 

От полицията съобщиха, че сигналът е постъпил около 13.00 часа днес, за самопрострелял се 55-годишен мъж, предаде Новини.бг.

Местопроизшествието все още се обслужва от следствено оперативна група, уведомен е прокурор от Окръжна прокуратура. Образувано е и досъдебно производство, казаха от полицията.

 

От там проверяват дали прокурор Шейтанов се е самопрострелял нарочно или това е станало случайно по невнимание.  

 

Прокурор Владимир Шейтанов беше два поредни мандата районен прокурор на Кюстендил, след което заради липсата на законова възможност да остане начело на обвинението, той продължи да правоприлага като редови прокурор. По-късно кандидатства за място и в Окръжна прокуратура.

Колеги юристи на починалия от града коментираха пред „Правен свят“, че магистратът от няколко години е разведен с местната адвокатка Вася Пешева. Последното довело до тежко психическо състояние прокурор Шейтанов и той изпаднал в депресия заради проблемите в личния му живот. Въпреки че от брака си с адвокат Пешева има две дъщери, а от първия си брак има син, магистратът е живеел сам. 

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар