Прогноза Таро за седмицата от 12 октомври до 18 октомври 2020 г-Телец-Лично щастие и просперитет, Девите достигат дългоочакваната цел

Седмичната прогноза за Таро съдържа препоръки, благодарение на които следващата седмица на октомври ще бъде успешна за зодиакалните знаци. Навременните съвети от старши Арканиa ще ви позволят да вземате информирани решения и да заобикаляте проблемите.

Подсказките на старшата Аркана не само отварят завесата на тайната над бъдещето, но и помагат да се вземат правилните решения в настоящето. Експертите препоръчват на представителите на зодиакалните съзвездия друга прогноза за седмицата от 12 до 18 октомври 2020 г., за да знаят предварително какви събития могат да се случат през следващите седем дни, както и да могат да контролират собствената си съдба.

Овен

Картата „Кула“ обещава промени в Овен, които ще започнат в началото на октомврийската седмица. Според тази карта Овенът ще трябва да промени мирогледа си, да изостави илюзиите и да преразгледа плановете за близко бъдеще, за да не губи енергия за това, което вече е остаряло и няма значение.

На картата „Дявол“ Овенът не трябва да забрави за предпазливостта. Промените в настроението могат да причинят конфликти и проблеми, което означава, че не можете да се отдадете на моментни капризи и да действате прибързано, без да проверявате информацията.

Картата „Обесен“ разказва на Овена за възможността да коригира грешки и неточности. През почивните дни Овенът ще може да преразгледа плановете отново, така че в бъдеще да не губят време за безполезна работа и преработка.

Телец

Картата „Мир“ обещава на Телеца хармонично начало на седмицата. На тази карта проблемите свършват и Телецът лесно може да преодолее всякакви трудности по пътя към личното щастие и просперитет.

„Глупак“ в оформлението – карта на изненадите. Според нея събитията не могат да бъдат контролирани и Телецът в средата на седмицата ще трябва да се довери на съдбата. След известно време ще стане ясна причината за случващото се и ситуацията може да бъде взета под контрол.

На картата „Йерофант“ Телецът трябва да следва правилата, за да не се спъне и да не стане жертва на преобладаващите обстоятелства. Аркан казва, че мъдростта и балансираните решения ще позволят на Телеца да се справи с всяка работа и да не пропуска приятни перспективи.

Близнаци

Според картата „Глупак“ Близнаците не трябва да се страхуват. Арканът казва, че смелостта и вниманието към детайлите ще бъдат възнаградени и Близнаците ще могат да постигнат успех, ако спрат да се колебаят и да се съмняват.

Картата „Върховна жрица“ показва на Близнаците ситуацията, когато се нуждаят от издръжливост. Според тази Аркана доверителните предчувствия ще спасят

Близнаците от грешки и неприятности както в работата, така и в личните отношения.

Картата „Смърт“ казва, че в края на седмицата Близнаците ще се изправят пред нов етап от живота. На този Аркан е време да сложите край на някои въпроси, за да не се лишавате от възможността да започнете нещо ново и вълнуващо.

Рак

Картата „Умереност“ в оформлението е съвет да се придържате към „златната среда“. Раковете в тази Аркана трябва да сдържат емоциите и да се стремят към вътрешен баланс. Намирането на хармония ще подобри вашето благосъстояние и настроение, а също така ще ви помогне да намерите изход от трудна ситуация.

Картата „Магьосник“ казва, че Раците ще могат да постигнат нови успехи и висоти, ако поемат инициативата в свои ръце. На тази карта не можете да се скриете в сянката на околната среда, в противен случай Раците могат да загубят обещаващи възможности.

Картата „Дявол“ служи като предупреждение. Според тази карта Раците могат да станат заложници на собствената си късогледство, ако се отдадат на моментни капризи. Картата обещава успех само ако сте внимателни и не се поддавате на провокации.

Лъв

Картата „Отшелник“ символизира временна изолация за Лъвовете. Според тази Aркана става възможно да се коригират минали грешки, да се оттеглят и възстановяват, да обмислят бъдещето и да изготвят план за действие.

Картата „Луна“ показва преодоляването на страховете, които пречат на дълго заветните планове да бъдат реализирани. Картата казва, че първата стъпка ще бъде най-важният тест и трябва да се направи, ако Лъвовете не искат да продължат да „скитат в тъмнина“.

„Влюбени“ е карта за избор, който Лъвовете трябва да направят сами. Решенията, взети без бързане, ще бъдат най-правилните, ако освен това слушате сърцето си и не следвате указанията на съветниците.

Дева

Картата „Магьосник“ обещава на Девите отличен старт на седмицата, когато те са свободни да изберат всяка посока. На тази карта успехът идва при тези, които знаят как не само да работят усърдно, но и да се адаптират към обстоятелствата, като лесно променят плановете си.

Картата „Йерофант“ в оформлението символизира пътя на добродетелта и честността. Според нея Девите ще могат да стигнат до победа, ако са безпристрастни към всичко, което се случва около тях, и отделят време за наистина важни въпроси, без да се разсейват от дреболии.

„Умереност“ е карта, която насърчава Девите да се откажат от импулсивни решения през уикенда. Придържайки се към златната среда, Девите ще могат да достигнат дългоочакваната цел многократно по-бързо.

Везни

Везните ще могат да започнат седмицата с нови победи на картата „Император“. Картата обещава късмет в бизнес среда, но за това е важно Везните да поддържат добра репутация и да действат умишлено, за да не се спънат.

Картата „Високата жрица“ казва на Везните, че в средата на седмицата няма бързане. Отговорността и способността да използвате интуицията ще ви помогнат да се справите с временни трудности и да внесете положителни промени в живота.

Картата „Справедливост“ напомня на Везните за важността на мисленето за всяка стъпка. Според тази карта за всеки акт на Везни те или ще бъдат възнаградени, или наказани. Съветът на Аркан е да действа честно, за да не работи върху грешки.

Скорпион

Картата „Обесен“ показва на Скорпионите временно спиране на всички дела, което не трябва да плаши или смущава. Промените оживяват по тази карта и за да бъдат към по-добро, Скорпионите ще трябва да тренират издръжливост.

„Колесницата“ в оформлението е карта за действие. На него Скорпионите не трябва да се колебаят и да се колебаят. Активността и желанието да се борите за вашето благополучие ще ви помогнат бързо да се справите с работата и скоро да получите първата си награда.

Картата „Йерофант“ символизира мъдрост и постоянство. Според него, Скорпионите ще могат да постигнат справедливост и да поставят нарушителите на тяхно място, ако действат добросъвестно и не продължават с разрушителни емоции.

Стрелец

Според картата „Отшелник“ Стрелецът в началото на седмицата трябва да доведе чувствата до хармония, за да не се превърне в заложник на собствената си неблагоразумие. Аркан говори за времето, когато преди решаващ пробив трябва да се настроите емоционално, за да избегнете грешни решения.

„Влюбени“ в оформлението е карта с необходимия избор, която ще помогне на Стрелеца да стане по-успешен и да внесе положителни промени в живота. Съветът на картата е да не бързате и да преценявате ситуацията, за да не отидете в задънена улица.

Картата „Смърт“ говори за естествените промени, които ще настъпят през уикенда. На тази карта Стрелец ще може да изтегли чертата, да остави остарялото минало и да застане на прага на новите открития.

Козирог

Арканът „Отшелник“ говори за необходимостта от „забавяне“, за да се направи още веднъж оценка на силите, които ще са необходими за планираните дела. Картата говори за благоприятно време, когато става възможно да се премахнат грешките и да се намери пътят към щастието.

„Слънце“ символизира победа и награда за предишни усилия. В средата на седмицата Козирозите ще имат избор: да отидат на кратка ваканция или да започнат нов бизнес, който скоро ще донесе добри дивиденти.

„Кулата“ в оформлението е унищожаване и създаване едновременно. Козирозите трябва да приемат факта, че всичко е невъзможно да се постигне. Те трябва да решат конкретна цел, за да „дадат всичко от себе си“ и да се насладят на следващата победа.

Водолей

Картата „Императрица“ символизира не само женския принцип, но и истинската мъдрост, присъща на хората, които са способни да признаят грешки и да се стремят да ги поправят. Водолеят на тази карта ще трябва да намери личен път към щастието, разчитайки на най-добрите си качества.

„Луна“ в оформлението е карта, според която Водолеите ще трябва да се справят със своите страхове и притеснения. На тази Аркана скитането в тъмното няма да доведе до желания резултат, което означава, че е дошло времето, когато е необходима смелост, за да се направи първата крачка към щастието.

Арканът „Съд“ говори за възможността да се остави миналото, да се решат спорни въпроси и да се поправят грешките. Успехът очаква онези, които в края на седмицата завършат започнатото и трупат сили за решаващ пробив.

Риби

Картата „Императрица“ показва необходимостта да помните желанията си и да не отлагате изпълнението им. Този Аркан призовава Рибите към хармония, която е важна за спокойствието и изграждането на отношения с близки роднини.

На картата „Обесен“ Рибите могат да отидат в задънена улица, ако не се вслушат в аргументите на разума. Според тази Аркана вземането на решения трябва да бъде съзнателно, в противен случай Рибите рискуват репутацията си.

Картата „Магьосник“ обещава на Рибите успех в областта на живота, която те са избрали за приоритет. Тази карта предоставя възможност да достигнете нови върхове в кариерата си, да подобрите личния си живот и да се справите с финансови затруднения.

Твоят коментар