Принц Хари с най-хубава усмивка в кралското семейство

Принцовете Уилям и Хари и съпругите им – херцогинята на Кембридж Катрин и херцогинята на Съсекс Меган, постоянно са във фокуса на медийното внимание. Със сигурност по-младите членове на британското кралско семейство могат да си позволят най-скъпите дентални процедури. Кой измежду тях обаче може да се похвали с най-хубава усмивка? Британски експерти посочиха принц Хари.

 

Според Матю Роуз, специалист по възстановителна дентална медицина, от естетична гледна точка принц Хари има най-приятна усмивка. Това според него се дължи на факта, че като малък бъдещият херцог на Съсекс е носил шина.

 

„Бих казал, че сред кралските особи най-задоволителна усмивка от естетична гледна точка демонстрира принц Хари. Зъбите му са добре подредени и равни. Това може да се обясни с носенето на шина като дете“, споделя Роуз.

 

Второ място Матю Роуз отрежда на херцогинята на Кембридж Катрин, която според него има „перфектните несъвършени зъби“ – равни, но не идеално подредени. По думите на експерта непълното съвършенство на усмивката й прави съпругата на принц Уилям особено привлекателна и подтиква много дами да й подражават.

 

Роуз допуска, че херцогинята на Кембридж избелва зъбите си, но не прекомерно, което им придава естествен вид.

 

„Наши клиентки искат зъби като на Меган, които са по-бели, по-американски и открояващи се. За разлика от херцогинята на Кембридж, усмивката на херцогинята на Съсекс не изглежда толкова естествена“, отбелязва Матю Роуз.

 

В „дъното“ на своеобразната класация е принц Уилям, който се е подлагал на дентални корекции, наложени от загубата на зъб преди няколко години.

 

Източник: Канал 3


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар