Президент Радев, защо ни натрапвате, че светът е толкова малък, колкото ограниченото ви полезрение?

С един „нероден Петко“ се похвали президентът Радев. Той бил довел „Фолксваген“ да открие завод в България. Добре. И така да е. Нали е в интерес на икономиката на България, а не е джанка, която ще засадите в бащиния си двор в село Славяново и около която джанка ще се вият кръшни хора, че техния „селски“ е станал президент с помощта на БСП?

Президент Радев, независимо че сте главнокомандващ, явно не сте изучил елементарните правила на тактиката и стратегията. Съжалявам да го кажа, но всеки осмокласник в училищата по бизнес е научил урок №1 – не притискай бъдещ партньор, за да ви се получи партньорството.

Премиерът Борисов помоли да не се говори за идването на „Фолксваген“ в България, именно, защото немският гигант се колебае между България и няколко съседни нам държави. И се сещам за мисълта на Шопенхауер, немски философ от 18 век: „Повечето хора смятат, че границите на тяхното зрително поле са границите на света“.

Продължавате да сте критичен към Бойко Борисов. Но сте защитник на Кръстницата ви Корнелия Нинова, на Ръкоположилия ви в президентството Иво Христов и на отъркалата се около вас, любителка да се отърква у властта, Елена Йончева.

Така ли разбирате мисията си да сте президент на целия български народ? Или сте решил да „покръстите“ всички българи във „вярата“ на социализма?

Е, както се казва в един виц – кой каквото го влече.

Президент Радев, защо ни натрапвате, че светът е толкова малък, колкото е ограничено полезрението ви?

Аз съм Беновска. И питам.

Канал 3

Твоят коментар