Правила ли? 5 пъти, в които Меган и Хари нарушиха грубо кралския етикет

Правилата са, за да се нарушават и в това очевидно вярват дори представителите на британската кралска фамилия. Дори правилата да са вековни и да са на въпросната фамилия.

 

Сигурно вече сте се досетили, че нарушителите са не кои да е, а младото семейство на принц Хари и херцогинята Меган Маркъл.

 

Каналът „Social Virals“ във VBOX7 представя някои емблематични случаи, в които семейството наруши базови правила на британската кралска фамилия.

 

1. Когато Меган си „забрави“ сутиена

За своето първо публично появяване като херцогиня, Меган Маркъл избра стилна рокля в телесен цвят. Но пресата забеляза, че е без сутиен. А правилата са категорични – забранено е член от кралското семейство от женски пол да се явява на публично място без тази част от бельото.

 

Но Меган има свое мнение по въпроса, вероятно заради феминизма, на който тя е привърженик.

 

2. Не крият чувствата помежду си

Разбира се, че прегръдките и целувките са забранени между членове на кралското семейство на публични места. Но Хари и Меган определено не се интересуват от това. Те редовно се държат за ръце, прегръщат се, а на благотворителен мач по поло Хари дори целуна Меган.

 

3. Меган затвори вратата на колата сама

Макар че това може би ни се струва смехотворно, това влезе като новина в информационните сайтове. По принцип би трябвало друг да го прави. Но старите навици умират трудно.

 

4. Меган и чорапогащниците

Още един задължителен елемент, който херцогинята заобикаля. А той е задължителен независимо от времето и дължината на полата или роклята. Е, на Меган за пореден път не ѝ пука.

 

5. Поздрав в Instagram

Хари и Меган поздравиха принц Джордж онлайн в Instagram. Това е неформален начин, който не е приемлив за кралския етикет. Още по-скандалното в случая беше, че към принц Джордж двамата не се обърнаха с пълното му име.

 

6. Да ходиш бос на плажа се смята за грубо нарушаване на етикета. Случаят е от посещение в Австралия през октомври миналата година. С Меган и Хари бяха принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, които обаче се съобразиха с етикета.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар