Появиха се изображения на предполагаемия Samsung Galaxy Note 20

Очакванията са и тази година Samsung да представи новата си серия Galaxy Note през август, макар че този път анонсът може да се случи само като онлайн събитие, но не и на живо. Вече чухме доста слухове за Note 20 и Note 20+, а днес имаме и изображения, които би трябвало да разкриват дизайна на първия модел. 

От кадрите тук изглежда, че Note 20 ще бъде с доста близък до Galaxy S20 Ultra дизайн, включително модулът за камерата. 

Дисплеят сякаш е съвсем плосък, което е добре дошло за работа със стилуса S Pen. А позицията на писалката между другото е изместена отляво, вместо отдясно, както беше досега. Бутоните пък са прехвърлени от другата страна на корпуса. 

Samsung Galaxy Note 20 @ nixanbal.com

Селфи камерата е изрязана в дисплея, както беше още при Note 10, което означава, че Samsung не са успели да се възползват от решението за камера под екрана. 

Samsung Galaxy Note 20 @ nixanbal.com

Физическите размери на апарата са 161.8 x 75.3 x 8.5 мм, а размерите на дисплея – 155.4 x 69.1 мм, което предполага 6.7″ диагонал. Това съвпада с очакванията Note 20 и Note 20+ да са с по-големи екрани от своите предшественици, но тук сякаш нарастването е твърде голямо. Според предишни слухове Note 20 ще има 6.42″ диагонал.  

Всичко това, разбира се, не е официална и финална информация и крайният продукт може да се различава от тези изображения. Най-често обаче подобни кадри ни дават доста ясна представа как ще изглеждат устройствата. 

Източник – цък. 


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар