Появиха се изображения на предполагаемия Motorola RAZR 5G

Вече чухме на няколко пъти за втората версия на смартфона със сгъваем дисплей Motorola RAZR, за който все още не знаем кога ще бъде представен официално, но очакванията са това все пак да се случи преди края на 2020 г. Ново изображение от @evleaks днес разкрива дизайна на предполагаемото устройство. 

От изображението тук се потвърждава информацията, че Motorola RAZR 2020 или Motorola RAZR 5G ще има двойна основна камера, като позицията ѝ е запазена – точно под външния дисплей. Запазена е емблематичната брадичка, ночът на основния екран и цялостната визия. 

Новото е, че липсва скенерът за пръстови отпечатъци. Има няколко опции къде може да е бил преместен той – на задния панел, под дисплея, в страничен бутон, но има и вариант изцяло да е премахнат, което би било съвсем адекватно. В последния случай новият RAZR би могъл просто да разчита на технология за сканиране на лица. 

Според по-ранна информация, разпространена отново от @evleaks, смартфонът ще предлага 48 МР + 20 МР камери, дисплеят ще остане същият (6.2″), чипсетът ще бъде ъпгрейднат, вградената памет ще бъде 256 GB, а ще има и nanoSIM слот към eSIM функционалността. Ще се поддържа и 5G. 

Разбира се, всичко това са неофициална информация и изображения, така че тепърва очакваме анонса на модела.


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар