Последните думи на Христо Сираков във фейсбук: Човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава

Вчера внезапно почина бизнесменът и почитател на женските прелести Христо Сираков. След дълго боледуване от коронавирус и получен преди около седмица инсулт, той издъхна в болница на 64 години.

Последните думи на Сираков, които той е публикувал в своя профил във Фейсбук гласят:

„…човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава. И така успяваш да правиш и пари, и любов…“

Текстът е публикуван на 5-и февруари миналата година, но определено дава поглед над философията на живот, която бизнесменът е изповядвал, пише Novini.bg.

Веднага след като научиха тъжната вест, близки на Сираков започнаха да се сбогуват с него. Един от най-близките му приятели – Любен Дилов-син, се прости със Сираков с песента на Адриано Челентано Torno a settembre („Винаги ще е септември“). Той цитира куплет от нея: „И ако те оставя/Винаги ме чакай/В най-лошия случай/Ще се върна през септември“. И добави: „Винаги ще е септември, мили Hristo Sirakov. Където и да си, ще е весело! Светъл път!“.

Прочети повече ТУК.

Твоят коментар