Половинката на Илон Мъск: Детето ни само ще реши пола си

Певицата Граймс сподели в интернет-интервю, че детето, което очакват с Илон Мъск, ще реши само пола си, предаде NME, цитира Канал 3.

 

31-годишната канадка отговаря на въпроси от почитатели в YouTube, когато един фен я попита, дали са определили пола на нероденото ѝ дете, на което тя отговори – “Не искам да споделям пола на бебето…, защото мисля, че личното му пространство трябва да бъде запазено. Не мисля, че то може да разбере славата и публичността. Не бих искала аз да определям пола му, докато само не го почувства в живота си“.

 

В последствие звездата отговори на подобен въпрос и в Twitter, пишейки лаконично “То може да реши собствената си съдба и самоличност“.

 

Оказва се, че това не е единственото, което е възможно да бъде оставено в ръцете на бебето, защото Граймс сподели, че му е измислила име, но никой от близките ѝ не го харесва, поради което ще го запази в тайна.

 

Към момента половинката на технологичния гуро е бременна в седмия месец и се очаква по някое време през април да стане майка.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар