Полицията разследва случая на побой в Сунгурларе

Полицията разследва случая на побой в Сунгурларе. Това съобщиха от ОДМВР – Бургас. Сигналът е подаден на 10 октомври т.г. около 23.30 часа в Районно управление – Сунгурларе. Съобщено е за инцидент, при който на 35-годишен мъж от Сунгурларе е нанесен побой от неустановени до момента лица.

Своевременно местопроизшествието е посетено от полицейски служители, които извършили множество процесуално-следствени действия с цел установяване самоличността на извършителите на деянието. Потърпевшият е разпитан. Прегледан е от медицински екип, но не е с опасност за живота.

Провеждането на процесуално-следствени действия продължава и към момента. По случая е образувано досъдебно производство, което е докладвано в Районна прокуратура – Карнобат.

 

Припомняме, че по- рано днес станаха известни обстоятелствата около инцидента: на 10-ти октомври около 23 часа в град Сунгурларе е пребит в дома му съпругът на председателката на Младежко ДПС Сунгурларе Димитрина Събева, която е член на предизборния екип на кандидата на ДПС за кмет на община Сунгурларе Хатидже Георгиева. Три лица нахлуват в дома му с викове „Ние нали предупредихме съпругата ти да не се занимава с политика“ и „Каква работа имате вие българите в ДПС при тези турци?“. Неизвестните нанасят тежък побой над 35-годишният Пламен.

Централният предизборен щаб на ДПС категорично протестира срещу този акт на насилие, който опорочава цялата предизборна кампания и подставя под съмнение честността на изборите и демокрацията в страната.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар