Певецът Юлиан Константинов: Подкрепям Борисов и правителството, протестът трябва да спре!

Певецът Юлиан Константинов е твърдо за оставането на Борисов и ГЕРБ на власт!

Твърдо зад премиера Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ застана оперният певец Юлиан Константинов. Който в последните години е разпознаваем повече като панелист в предаването на Гала, отколкото с професията си.

С изказването си в мрежата Константинов разбуни духовете и успя да настрои мнозина срещу себе си. Той обаче е категоричен – протестите трябва да спрат незабавно!

„Най-сериозно и отговорно заявявам, че правителството и премиерът имат моята пълна подкрепа. И да – аз съм против каквито и да било протести, които нямат ясни и смислени доводи“, заяви Юлиан Константинов.

По думите му, в момента протестиращите изкуствено насаждат омраза и разделение в страната, провокирани от злоба и политически причини. „Родината ни няма нужда от това, а от стабилност. И последното, което бих подкрепил, са износени политици, които отново да яхнат властта“, уверява панелистът на Гала.

Юлиан изобщо не се церемони и отстоява позицията си със зъби и нокти. Под поста си той се заяде дори с дами, имащи неблагоразумието да са на противоположното мнение.

„Станете първо на моите години и достигнете моите постижения, и тогава чак си позволявайте да давате оценки. А докато това стане, ще си избивате комплексите на друго място“, скочи Юлиан Константинов на жена, дръзнала да изкаже различно мнение.

Откровено избухливият нрав и остър език на певеца-панелист са една от причините той да не е особено долюбван сред болшинството от зрителите. Още докато се подвизаваше заедно с Андрей Слабаков в предаването „Аз обичам България“.

Юлиан Константинов 23

Юлиан Константинов

Ето и скрийншот от статуса му:
Юлиан Константинов . 3

Фейсбук, Denyat.net

 

Твоят коментар